Seksi poruke o kojima sanja svaki frajer!

04/03/2020

Ovo su poruke zbog kojih vas neće biti u stanju izbaciti iz misli...

Tehnike dopisivanja danas su, uz Facebook, Viber, Whatsapp i slične razgovorne aplikacije, dio svakodnevice i sigurni smo da ste ih već odavno usavršile. Ipak, trebate li malu pomoć da ga iznenadite, Cosmo vam nudi nekoliko prijedloga s kojima nećete pogriješiti. Iako naši dečki i nisu preveliki fanovi dopisivanja, ovih 7 poruka oduševit će baš svakog od njih!

1. Nakon prvog dejta: 'Divno sam se provela sinoć. Hvala ti još jednom.'

Zašto pali: Dečki znaju biti poprilično nesigurni kad je u pitanju žensko mišljenje. Čak i ako si mu dala do znanja da ti je stvarno bilo lijepo, napravi to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu uljepšati dan.

2. Prije dejta: 'Veselim se našem susretu...iz više razloga ;)'

Zašto pali: Igrice poput ovih, jedan su od najvrućih djelova predigre. Pošalji mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu razbuditi maštu toliko da neće moći dočekati vrijeme vašeg susreta.

3. Nakon tekme (a posebno ako je on jedan od igrača): 'Žao mi je što ste izgubili/drago mi je da ste rasturili, i moram primijetiti da si bio tako seksi na terenu.'

Zašto pali: Svi znamo koliko su muškarci opterećeni sportom, a posebno nogometom. Isto tako znamo da obožavaju znati da ih njihova djevojka promatra. Čak i ako se nije pokazao na terenu, tvoj je posao da mu daš do znanja da ga jako želiš i da ti je u svim izdanjima jednostavno najbolji!

4. Kada kupujete seksi donje rublje: 'Crne čipkane...ili crvene prozirne tange? Čime da te razveselim večeras?'

Zašto pali: Istina je – muškarci vas ipak najviše vole bez rublja, ali ništa nije više seksi od zavođenja u seksi donjem rublju. Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret.

5. Kada izađete s prijateljicama: 'Večeras izlazim sa curama, ali sutra se pripremi za ludu zabavu u dvoje!'

Zašto pali: Izlaziš s frendicama, ali mu ostavljaš poruku da želiš samo NJEGA. Na ovaj način je siguran da je njegova djevojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu.

6. Kada ste svježe istuširani/okupani: 'Upravo sam izašla iz kade/tuš kabine. Želiš li osušiti moje golo, mokro tijelo?'

Zašto pali: Osim što će mu ova poruka istoga trenutka probuditi maštu, on će odmah zamisliti situaciju. Nemoj se iznenaditi ako ti pokuca na vrata!

7. U toku dana...ili noći...: 'Razmišljam o tebi...i da budem iskrena, misli su mi jako prljave...'

Zašto pali: Svaki muškarac želi znati da ga voljena osoba želi jednako kao i on nju, zato pustite mašti na volju bez srama i granica.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj