Priručnik o tipovima žena temeljen na tipu noktiju? Da, i to postoji!

20/03/2019

Ne, ne šalimo se. Jedan je 'frajer' odlučio podijeliti s ostatkom muškog svijeta dobronamjerne savjete koje žene zaobilaziti u širokom luku, od kojih očekivati doručak, a od kojih očekivati neočekivano, i sve to na temelju naših noktiju...

Svako se malo dogodi da naletimo na nešto u bespućima interneta zbog čega pomislimo kako smo vidjeli sve i kako nas više ništa ne može iznenaditi... a onda se nekako uspije dogoditi novo iznenađenje. Ovoga puta tako nas je uspio iznenaditi izvjesni Rocky čiji je video objavljen na njegovom Twitter profilu postao viralan, a u kojemu objašnjava kako može 'pročitati' žene na temelju manikure koju najradije biraju. 

U ovoj seksističkoj 'studiji' savjetuje sve ostale muškarce svijeta koje zbunjuje i s upitnicima oko glave ostavlja žensko ponašanje, a uvjeren je kako se puno toga o ženi može zaključiti upravo na temelju boje laka za nokte, oblika noktiju, ali i njihove dužine. We sh*t you not! 

Nakon što smo se malo pribrali, dobro smo se nasmijali. Nadamo se samo kako će mu svi ti frajeri kojima su ovi savjeti upućeni povjerovati jednako onoliko koliko smo mu povjerovali mi. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo