Ovo morate vidjeti - dečko se stvarno potrudio

29/01/2019

Ako ste slučajno razmišljale o tome - poslati dečka po puder nije najbolja ideja

Jeste li ikada poveli svog dečka u shopping kozmetike i onda mu se smijale kako zbunjeno, poput Alise u Zemlji čudesa, pokušava otkriti koja je svrha kojeg proizvoda? 

Jedna je korisnica Twittera pokazala potpuno povjerenje u svog dečka te ga je poslala da joj sam kupi puder. Dala mu je jednostavne upute - da stavi puder na svoju ruku i pošalje joj sliku kako bi mogla vidjeti je li dobra nijansa. On se hrabro uputio u svoju kozmetičku pustolovinu, ali je upute shvatio previše doslovno.

Nakon što joj je poslao fotku cijele tube na svojoj ruci, a ona ju je podijelila na Twitteru, jadničku i dalje nije bilo jasno što ne valja s fotografijom. Fotografija je u međuvremenu podijeljena oko 50 tisuća puta, a cijela se internet zajednica uključila u komentiranje ove nesretne pogreške. Dok većina cura smatra da je to urnebesno smiješno, dečki ga brane ističući kako se dečko stvarno potrudio.

Ono što ostaje nejasno je koje su je mračne sile natjerale da uopće šalje dečka po puder (bez njezine stručne pratnje) i gdje je našla muškarca koji pristaje na tako nešto, da ga i mi ostale potražimo.

Ne daj se čovječe koji sam ideš curi po puder, mi smo uz tebe!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo