Ovako se ponašaju frajeri koji ne zaslužuju ženu u svom životu

27/02/2020

Ne znamo gdje su nestali frajeri koji znaju kako se ponašati prema ženi, ali ovakvi frajeri to definitivno nisu...

1. Frajer koji se s vama igra toplo-hladno, iliti jedan tjedan vas obožava i zatrpava porukama, a već sljedeći nestaje s lica zemlje.

2. Frajer koji vas nagovara na seks bez kondoma iz prostog razloga što ga kondom žulja i što mu je seks bez kondoma milijardu puta ugodniji.

3. Frajer koji od vas redovito očekuje blow job, ali gotovo nikad ne vraća istom mjerom. Ili ukratko, tretira vas kao svoju seksualnu robinju.

4. Frajer koji unatoč svojim godinama i dalje nema pojma što želi od života, a po njegovom ponašanju se čini kao da ga to uopće ni ne brine.

5. Frajer koji je nesposoban bilo što isplanirati, za bilo što se pobrinuti i/ili pridržavati se bilo koje odluke. Ukratko, on je ovisan o svima oko sebe i očigledno je u životu sretniji nego pametniji.

6. Frajer koji je spletom okolnosti upoznao i vaše prijatelje i roditelje, no i dalje nema potrebu upoznati vas s važnim osobama iz svoga života.

7. Frajer koji vas uvijek uspije razočarati i na kojeg se ni u čemu ne možete osloniti. Drugim riječima, on je nezrelo i razmaženo derište koje misli samo na sebe.

8. Frajer koji ne zna s novcem. On je, unatoč tome što radi, gotovo uvijek bez novca i redovito se oslanja na pomoć drugih.

9. Frajer koji redovito manipulira s vama. Do te mjere da više i ne shvaćate da ste upravo izmanipulirani. On živi isključivo svoj život i uopće ga nije briga za vas i vaše osjećaje.

10. Frajer čiji se profil na Facebooku isključivo svodi na lude provode i partijanje po klubovima. Njegov vjerojatno jedini cilj u životu je ludo se zabaviti u društvu zamamnih ljepotica. Koje, naravno, mijenja jednakom brzinom kao i klubove koje posjećuje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj