Muški model kojeg volimo: Tyson Ballou

29/10/2015

Volimo ga u šilterici, bez majice, na reklami za novi parfem, čak ga volimo i obučenog!

Njegovo ime je Tyson Ballou, rođen je 14.11.1976. u Texasu, i manekenstvom se počeo baviti sa 15 godina kada ga je slavna modna agentica Page Parkes "otkrila" u Dallasu. Ubrzo ga je zamijetila modna agencija Ford Models gdje je počeo bogatu karijeru. Danas je jedan od najtraženijih muških modela. Redakcija Cosmopolitana mu je postavila nekoliko pitanja koja inače postavljamo ženskim supermodelima. Evo ishoda:

Cosmopolitan: Evo jednog pitanja koje inače uvijek postavljamo ženskim modelima: koja je tvoja tajna ljepote?

Tyson Ballou: (smije se) Pa ovako: nakon tuširanja, uvijek nanesem neku hidratantnu kremu po licu i tijelu, najčešće su to 'prirodni proizvodi' sa što manje štetnih sastojaka. Također volim sa sobom uvijek imam melem za usne, a kako mi je kosa malo duža, koristim regenerator kako bih je uspio ukrotiti.      

TYSON BALLOU
C: Vježbaš li redovito?

TB: Naravno, jako redovito. Ali često mi fali motivacije da odem u teretanu. S vremenom sam naučio da je najbolji način da ostanem fit je da se bavim raznim sportovima i variram s vježbama. Teretane su dosadne. 
 
C: Koja je naj-seksi supermodel s kojem si radio?

TB: Imam sreće u životu, jer su većina modela s kojima radim, nevjerojatno seksi. Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Naomi Campbell, sve su one neizmjerno lijepe i seksi, a najviše volim raditi sa Gisele (op.a. Bündchen).
 
C: Što bi radio da nisi maneken?

TB: Stvarno ne znam. Na neki način, modellingom sam se počeo baviti zato što nisam baš bio siguran koji fakultet bih upisao. Pa sam se počeo baviti manekenstvom za to vrijeme dok sam odlučivao – na kraju sam doista ima sreće u ovom poslu. Zahvaljujući manekenstvu, vidio sam mjesta koja nikad inače ne bih vidio, i puno naučio o životu.  
 

TYSON BALLOU
Cosmopolitan: Manekeni si ne mogu dopustiti da budu sramežljivi pred kamerom. O čemu razmišljaš dok te snimaju?

Tyson Ballou: Najčešće jako obraćam pažnju na fotografa i gledam njegove reakcije, pokušavam ga 'pročitati'. Također pazim na feeling koji se zahtijeva na fotografiji, pa se zamišljam u raznim scenarijima kako bih prizvao taj feeling koji se treba postići na fotki.
 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj