Možda on to još ne zna, ali jedva čeka da dotaknete ove dijelove njegova tijela!

03/03/2020

Postoji li bolji način da mu dokažete da znate što radite od toga da mu pokažete da bolje od njega znate što voli?

1. Njegova čeljust odraz je njegove muškosti. Kad dodirujete njegovu čeljust, podsvjesno u njemu budite njegovu muževnost što je poprilično značajno za ego svakog muškarca. Nježno dodirujući to područje, stimulirate osjetljive živce njegova lica. Ako želite upotpuniti ovaj trik, uhvatite njegovo lice objema rukama i pogledajte ga duboko u oči tik prije strastvenog poljupca.

2. Njegova nadlaktica krije mnogo mišića, ali i osjetilnih živaca. Baš poput njegove čeljusti, muška nadlaktica poprilično je osjetljiv dio njegovog tijela, a njegova glatka podlaktica puna je mišića koji traže vaš dodir i pozornost. Podarite pažnju njegovim nadlakticama i podlakticama laganim pokretima gore-dole. Masirajte najmesnatije djelove, a izbjegavajte najkoščatije za najbolji efekt. Ti pokreti opustiti će ga od svih napetosti i navesti ga da želi još.

3. Unutrašnjost bedara i za njih je osjetljivo područje. Samo nekoliko žena posvećuje pažnju partnerovim bedrima, točnije, unutrašnjosti bedara, pa nije strano da bi se mnogi od njih mogli iznenaditi krenete li posvećivati više pažnje upravo tom području, no pravilnom masažom, dodirima i pojupcima potaknut ćete protok krvi u njegov penis. Želite li ga zaista oduševiti, ovo je odličan uvod u oralni seks.

4. Njegova guza puno je više od lijepog prizora. I to u nižem djelu. Iako su muškarci poprilično osjetljivi po pitanju tog područja, mišić stražnjice imati će izraženu reakciju na vaš dodir – ponajviše zato što se ovo područje za njih čini zabranjenim. Dlanovima masirajte područje njegove stražnjice, počevši od kukova prema dole. Na polovici stražnjice stanite i krenite u suprotnom smjeru. Zahvalite nam kasnije!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj