Khmm, da, on je zaljubljen u seks s vama!

14/09/2019

Ozbiljno najozbiljnije, zaspe li nakon seksa s vama, odaje vam kompliment...

1. Ima svoju rutinu nakon seksa koja sliči tretmanima profesionalnih sportaša nakon treninga. Uzima li još dodatke prehrani i energetske pločice, seks mora da je bio poprilično intenzivan!

2. S vama je doživio višestruke orgazme, bez uzimanja pauze. Znate li koliko je to rijetko? Većini frajera treba stanovtio vrijeme da nakon orgazma dođu k sebi i mogu opet.

3. Zaspe odmah nakon seksa s vama. Vjerovali ili ne, to je kompliment jer je nakon seksa s vama toliko sretan, opušten i iscrpljen da može i želi samo spavati.

4. Nema te zapreke koju ne bi prešao za seks s vama. Rekli ste mu da večeras zovu olujno nevrijeme i da, osim toga, imate rupu od svega pola sata vremena, a on se svejedno nacrtao u točno dogovoreno vrijeme? Mora da nešto radite dobro!

5. S vama želi voditi ljubav satima, redovito. Doslovno, kad god se seksate, imate osjećaj da vas se ne može zasititi. 

6. Rekao vam je da je seks s vama najbolji seks koji je ikad u životu iskusio. 

7. Svaki put nakon seksa na njegovom je licu ogroman, pomalo blesavi osmijeh koji vam daje do znanja da je sretan kao malo dijete.

8. Kad god zajedno gledate televiziju i vi pokažete inicijativu za seks, odmah odlazi s vama u sobu, što god na televiziji bilo. Vi ste mu zanimljiviji čak i od finala Lige prvaka!

9. Predigra za njega nikada nije nešto što će obaviti na brzinu, tek tako da se obavi. On želi da vi uživate u svakoj sekundi i to vam jasno daje do znanja. 

10. Otkrili ste mu jedan potpuno novi svijet koji nije poznavao dok nije upoznao vas - od novih poza, fetiša, seksi igračaka... I onda se čudite što nikako da mu bude dosta!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo