Kako stvarno izgleda njegova wish lista?

29/01/2019

Jesu li frajeri stvarno komplicirani? Koje god bilo vaše mišljenje o tom pitanju, jedno je sigurno - njihove su želje zapravo potpuno jednostavne...

Želi ženu koja će htjeti provoditii vrijeme s njim, ali ne i ženu koja neće htjeti provesti niti jednu sekundu bez njega. Frajeri žele vrijeme za sebe i njihova idealna veza nikako neće dopustiti odricanje od video igrica i druženja s frendovima samo zato što je upoznao ženu svog života. Naposljetku, ona žena koja će im braniti vlastiti život, hobije, društvo i tjerati ga da se fokusira isključivo na nju i njihovu vezu, jednostavno nije žena koju žele na duge staze.

Želi ženu s kojom je seks fantastičan. Seks nije najvažnija stvar u vezi (ne, niti muškarcima), ali je vrlo visoko na popisu važnih. Da se razumijemo, to ne znači da će svaki frajer u svakoj ženi tražiti boginju seksa, ali će svakako ciljati na nekoga s kim će biti seksualno kompatibilan tijekom cijeloga života.

Želi ženu spremnu na promjene i kompromise. Frajeri jednostavno žele djevojku koja je spremna uložiti bar mali dio truda da promijeni ono što smeta njihovom zajedničkom odnosu.

Želi ženu koja će ga voljeti baš takvog kakav je. I koja će mu uvijek biti vjerna i samo njegova.

Želi ženu koja će uvijek na umu imati neko slatko iznenađenje. Nije bitno je li u pitanju seks, rođendan, godišnjica ili sasvim običan dan. Svi volimo iznenađenja i upravo ona vezu čine živom, a odnos harmoničnim. Povremeni striptiz, iznenadna seksi poruka ili njegovo omiljeno jelo... sve su to sitnice koje će u potpunosti osvojiti svako muško srce.

Želi enu koja će uvijek biti iskrena. Da, bez metafora, skrivenih poruka, bez raznih tumačenja... Frajeri su jednostavna bića i od svoje ljepše polovice žele čuti točan tijek njezinih misli kako bi znao je li negdje pogriješio ili nije.

Želi ženu koja želi učiti i razvijati se s njim. To je osoba s kojim će sa sigurnošću imati dug, sretan i ispunjen život.

Želi ženu u koju može imati apsolutno povjerenje. Povjerenje je temelj na kojemu se grade apsolutno sve veze. Frajeri pored sebe žele imati ženu kojoj će moći priznati i svoje najmračnije tajne i slabosti bez ikakvog straha da će se ona smijati ili nešto pogrešno shvatiti.

Želi ženu koja će mu uvijek biti potpora, čak i kada njegove ideje zvuče ludo. Da, možda zvuči ludo, ali svi pored sebe želimo osobu koja će nam dati vjetar u leđa u onim trenucima u kojima najviše posustajemo. Frajeri nisu ništa drukčiji – i oni žele neodoljivu seksi djevojku koja će klimati glavom i na svaku njihovu ludu ideju reći: „Kad krećemo?“

Želi ženu koja je motivirana i ambiciozna. Ne samo da su im odbojne, već ih žene koje poveći dio svojeg dana provode birajući novu haljinu čiju će fotku objaviti na Instagramu čak i pomalo plaše! On želi nekoga tko će kontruktivnije koristiti svoj život.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo