Kako skužiti da se viđa i s drugima

11/10/2018

Na samom početku veze teško je reći viđa li vaš dragi samo vas ili još uvijek šara okolo. Evo nekoliko sitnica koje bi ga mogle odati...

UVIJEK SE VIĐATE KOD VAS. Dečko koji se zaljubio rado će vas pozvati u svoj stan... osim ako ne stanuje s roditeljima, bakom i djedom i petero braće i sestara. Ali ako živi solo, pa čak i s cimerom, a viđate se isključivo kod vas, najvjerojatnije nije spreman za dublji odnos. Ili se boji onog što biste kod njega mogli pronaći. Primjerice, ruž u kupaonici ili naušnice pokraj kreveta.

DRUGAČIJE SE LJUBI. Kad se poljubite s nekim novim dečkom, oboje nesvjesno stvarate određeni stil, no ako se njegov način ljubljenja odjednom promjenio, možda to znači da je naučio novu tehniku, od neke druge djevojke.

MALO GA VIDITE, MALO GA NE VIDITE. To je siguran znak da ste jedna od mnogih. Da je zaljubljen u vas i potpuno posvećen uvijek bi pronašao način da se redovito viđate.

U ZADNJI ČAS OTKAZUJE PLANOVE. ILI SE ŽELI NAĆI. Rekao vam je da je u subotu navečer zauzet, a onda nazvao taj dan u sedam popodne i pitao hoćete li u kino. Vrlo vjerojatno mu je propao plan koji je napravio s nekom drugom.

DOBILI STE FRIENDS REQUEST NA FEJSU OD TRI DJEVOJKE KOJE UOPĆE NE POZNAJETE. A on vam je jedini zajednički prijatelj. Sve je jasno, zar ne? Nekako su saznale za vas i žele 'škicnuti' konkurenciju.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo