Kada vas njegovo ponašanje na dejtu (neugodno) iznenadi

02/05/2019

Dopisivali ste se danima, sve je bilo super i napokon ste otišli na dejt. Unatoč prvotnoj kemiji, umjesto s leptirićima u trbuhu, ostavio vas je s upitnicima oko glave. Evo što njegovo ponašanje (najvjerojatnije) znači...

1. Previše se trudi objasniti zašto mora otkazati planove. U ovoj fazi sve što trebate je na brzinu čuti razlog te se odmah dogovoriti za sljedeći put. Previše detalja može značiti da se događa nešto što ima potrebu sakriti od vas (možda druga žena?). To isto tako nažalost može biti i pokušaj da prekine to što je počelo među vama.

2. On je taj koji cijelo vrijeme vodi glavnu riječ. Možda ćete pomisliti kako ste naletjeli na teškog narcisa, ali puno je vjerojatnije da je jako nervozan nego da je zaista egomanijak. Muškarci se često hvale kad ih žena potpuno razoruža jer joj nastoje dokazati da su dovoljno dobri za nju. Ubacite se sa svojom pričom. Ako dečko ima dobre kvalitete, saslušat će vas.

3. Nije ništa pokušao apsolutno ništa. Istina je da dečki dobivaju previše zbrkanih informacija o tome nakon koliko vremena bi bilo u redu doći do fizičkog dodira. Zbog toga mogu postati nesigurni i jednostavno se smrznuti. Ako želite potaknuti stvari, možda ćete mu morati upaliti zeleno svjetlo. Uhvatite ga za ruku ili se diskretno nagnite prema njemu i budite vi ti koji iniciraju poljubac.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj