Jesu li ovo najružniji muškarci na svijetu?

21/04/2016

Ako je vjerovati internetu, imamo ne tako lijepe vijesti. Zapravo su poprilično ružne. Doslovno.

Na internetu postoji sve, pa tako i dating stranica rezervirana isključivo za lijepe ljude. Tako bar tvrde vlasnici online servisa beautifulpeople.com koji ima više od pet milijuna korisnika.

Naime, ovih su dana objavili istraživanje o tome odakle dolaze najružniji muškarci, a rezultat nas je poprilično iznenadio.

Spremni?

Riječ je o Ircima. Pa da, visoki, pretežito jaki plavooki muškarci stvarno su nam odbojni. Posebno oni koji se zovu Colin Farrell ili Jamie Dornan. Tko bi ih htio?

collinCollin Farrell je Irac.

dornan...i Jamie Dornan je Irac...

vamp... a i Jonathan Rhys Meyers je isto Irac...hmm?

No vlasnik stranice, Greg Hodge, objasnio je kako su se Irci plasirali na vrh liste najružnijih zato što se nisu dovoljno potrudili oko prezentacije svojih profila. „Selfie u toplesu u nekoj mračnoj sobi ili slika u pubu s kriglom u ruci baš i ne prolazi najbolje kod žena. Bitno je uzeti u obzir da muškarci tim fotkama prodaju i svoj stil života, a ne samo sebe. Uglađena fotografija koja pokazuje zanimljiv stil života, znatno bi poboljšala razinu njihove privlačnosti.“

A tko su onda najljepši? Prema rezultatima stranice, titulu najljepših odnijeli su Šveđani.

A photo posted by @ohmyalexanderskarsgard on

A photo posted by voorde (@voordee) on

Pa tu stvarno ne možemo ništa prigovoriti.

princPogotovo zato što imaju princa koji izgleda kao da je ispao iz Disneyjevog filma.

Iskreno, muškaraca koji oduzimaju dah ne nedostaje nijednoj zemlji i mi se na to nećemo žaliti. A ako u ovim rezultatima ima imalo istine, onda je vrijeme da ona manjina irskih ljepotana nazdravi u lokalnom pubu i proslavi život u zemlji s najmanje konkurencije!Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj