Je li vaginalno pivo najbizarnija stvar za koju ste čuli?

31/03/2016

Da, netko se doista sjetio napraviti pivo koristeći bakterije iz vagine jednog modela...

'Order oy Yoni' kompanija je koja stoji iza ideje proizvodnje vaginalnog piva. Ovi su se osebujni momci sjetili proizvesti pivo (potpuno čisto, i sigurno i higijenski, ali WTF??!) koristeći između ostaloga bakterije iz vagine, i to ne bilo koje vagine, nego vagine jednog češkog modela, budući da nepoznata ljepotica 'ima sve ono što oni žele da ovo pivo predstavlja'.

Tako biste, umjesto da uživate u društvu neke žene, po njima trebali uživati u pivu koje sadrži bakterije iz vagine ljepotice koju nikada najvjerojatnije nećete upoznati u stvarnom životu. Ovo pivo za njih predstavlja 'ženu iz snova, predmet žudnje, njezin šarm, senzualnost i strast, njezin okus, miris, njezin glas', uhvaćene u boci piva. Jedina dobra stvar u cijeloj priči (ako uopće može postojati nešto dobro u ovoj bizarnoj ideji) je da ovo neobično pivo još uvijek ne možete kupiti, budući da kompanija putem Indiegogo platforme tek nastoji prikupiti 150 000 eura koliko im je potrebno da ova bizarna ideja zaživi, a doista se iskreno nadamo da neće zaživjeti.

Kao šlag na kraju, zvuči li nekom frajeru ili bilo kome ovo doista kao dobra ideja, nudi se i mogućnost da za ulog od 10 000 eura kupite 60 boca piva proizvedenog iz vaginalnih bakterija vaše vlastite djevojke. A još kao bonus dobijete 40 grama njezinih bakterija uz pomoć kojih možete proizvoditi domaći kefir. U posljednjih 6 dana koliko je kampanja prikupljanja sredstava aktivna, prikupljeno je 11 eura, od strane dva anonimna donatora. Danas možda je prvi april, ali ne, ovo nažalost nije šala!Photo credit: Profimedia 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo