Gospodar njenih točaka

16/01/2011

Za sve one koji ne vole kemiju, biologiju i matematiku, pripremili smo sat iz likovnog. Predmet proučavanja: njeno tijelo. Posebni zadatak: otkriti njene vruće točke i dovesti je do totalnog ludila.

s

Kosa
Lekcija br. 1. Kosa ne služi samo kao ukras na glavi i da bi se išlo kod frizera, iako svaka žena u prosjeku misli na svoj izgled 43 minute dnevno. Svaki malo bolji zavodnik zna: želite li izvojevati poljubac, obavezno prije čina pogladite svoju dragu po kosi. Želite li je totalno izludjeti: slobodno je tijekom seksa povucite malo jače za kosu, tako da joj trnci prođu kroz cijelo tijelo.

Vrat
Ne morate biti vampir da biste znali da je prije poljupca u usta pametno prvo poljubiti u vrat, čisto da produljite napetost iščekivanja i da je malo zagrijete. No, ono što većina muškaraca ne zna, ili se boji učiniti, jest to da cure obožavaju kada im malo uhvatite kože među zube i zažarite im kožu. Eto, napokon ste naučili zašto cure vole nositi rolke.

Bradavice
Svi dečki koji su plesali sentiše znaju kakav je to osjećaj kada na svojim prsima odjednom osjete ženske grudi u malo tvrđem izdanju. Evo, recimo da je to pandan muškoj erekciji. Ono što niste znali jest to da žene mogu doživjeti orgazam samo stimulacijom bradavica. Želite li joj priuštiti to zadovoljstvo, znajte da ćete morati primijeniti cijelu paletu rada jezikom, od dahtanja i lizanja do sisanja.

Pupak
Ne zove se to područje uzalud u nekim lijepim umjetnostima centar svijeta. Na ovoj strateškoj točki smješteno je toliko živaca da će samo jedan lagani liz potaknuti da joj sva krv iz glave poteče prema dolje. Cosmo savjet: želite li je doista izludjeti, zadržite jezik što dulje na tom području između glave i međunožja. Vjerujte, počet će ona vama pričati o leptirima u želucu.

Prsti
Sat iz biologije: ljudska ruka može registrirati najsićušniju senzaciju. Vi vidite kako ćete to iskoristiti: bilo da joj grijete prstiće u svojim ustima, bilo da se dodirujete jagodicom o jagodicu ili da joj klizite prstima po vrućim točkama i ispisujete joj po tijelu tajne, vruće poruke.

Vagina
Studenti medicine to već znaju: ženski klitoris ne služi ničemu drugom nego seksualnom užitku. Studenti biologije i latinskog će vas gnjaviti brojem živaca i nazivima kao što je cunnilingus. Na vama je da saznate najviše, i to samo vježbom, vježbom i vježbom. Od cunninlingusa i masturbacije do penetracije.

Zatiljak
Sada je jasno zašto 80 posto žena skriva taj dio kosom kao zmija noge. Stručnije rečeno, zato što je na tom području smješteno više od 1000 njihovih završetaka. Evo, čak i Julia Roberts u filmu Woodyja Allena gotovo svrši kada je frajer poljubi u vrat. Ako i vi želite da vašu dragu prođu trnci od zatiljka do peta i da joj se zažari svih 13 točaka, ne dižite glavu s tog područja dok je uzimate straga.

1 od 2

Preporučujemo

Komentiraj

Novo