Doktor nam je prepričao 5 najluđih ozljeda penisa koje je tretirao

31/01/2017

Nećete vjerovati kakve je sve krvave ozljede i medicinske abnormalnosti vidio ovaj urolog...

Jeste li ikad čuli priču o farmeru kojem je penis zapeo u kombajn, pa su mu doktori napravili novi koristeći dijelove njegove podlaktice?

Niste? Onda se očito ne družite s doktorom Brianom Steixnerom, direktor Instituta za muško zdravlje na Jersey Urology Group u Atlantic Cityju. Doktor Steixner često zabavlja svoje kolege s ludim pričama iz njegove prakse, tijekom koje je vidio i liječio praktički svaki morbidni problem s penisom. A i neke kojih nema u knjigama.

“To je živa komedija, kakvi sve slučajevi dospiju do moje ordinacije”, kaže doktor Steixner. Ako s njim provedete pola sata na telefonu, čut ćete toliko priča o destrukciji (ali i konstrukciji) penisa da ćete se skvrčiti u strahu od svega onoga što se može dogoditi s vašim međunožjem.

Bez obzira na to, anegdote doktora Steixnera moraju se dijeliti. Ovom prilikom donosimo vam pet najstrašnijih slučajeva koji su završili u njegovoj operacijskoj sali. Istina, zgražat ćete se, ali i naučiti važnu lekciju ili dvije – ako ništa drugo, a onda da se klonite kombajna u radu.

Gospodar prstenova (za penise)

Doktor Steixner s veseljem se prisjeća tipa koji je kod njega došao sa sajma stripa u Atlantic Cityju. Devetnaestogodišnjak je bio obučen kao jedan od likova iz Gospodara prstenova, pri čemu je malo pretjerao u iskazivanju ljubavi prema Tolkienu i njegovom djelu. Naime, doktor Steixner priča kako je pacijent stavio prsten koji se inače koristi u društvenoj igri Gospodar prstenova na svoj penis.

“I tako mene pozovu na odjel hitne pomoći, gdje gledam tog Gandalf lika bez hlača kojem je prsten zaglavio na dnu penisa”, priča doktor. I nije to najgore: “Sajam je završio prije 4 dana!”

Dok je došao u bolnicu, koža oko njegovog penisa je već odumrla, a tko god se krio iza maske Gandalfa je bio presramežljiv za posjet doktoru. “Ako ostavite prsten na penisu duži period vremena, krv će se s vremenom početi skupljati iza prstena”, objašnjava Steixner. “Prsten sprječava protok krvi, zbog čega dolazi do oticanja i naposljetku koža odumire jer krv ne može izaći van.”

Posao doktora Steixnera je spašavanje ranjenih penisa, pa je pacijent otišao u jednom komadu. “Ipak, trebao nam je jedan sat kako bi maknuli prsten”, priča doktor. “Kada smo ga končano skinuli, poletio je preko sale, pa sam povikao ‘spasite prsten!’”

Prsteni za penise mogu biti sjajan alat za povećanje užitka, ali nikako ga ne smijete (pre)dugo ostaviti na penisu. “Ne držite prsten na penisu više od sat vremena”, savjetuje Steixner.

Ostatak pročitajte na stranici menshealth.hr.

Photo credit:

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo