8 rečenica koje u krevetu želi čuti svaki frajer!

26/02/2020

Ove izjave prava su rapsodija za njegove uši...

1. Blizu sam / svršavam / bilo što čime ćete mu dati do znanja da vas je uspješno doveo do orgazma. Recite to na najseksi mogući način!

2. Nikad u životu nisam iskusila nekoga tko je toliko dobar u oralnom seksu... Frajeri vole čuti i da dobro bacaju smeće, a kamoli pohvale za seks. Nemojte se sramiti dati mu do znanja koliko je dobar.

3. Ti si toliko...velik! Za frajere je hvala njihove veličine jedan od najvećih komplimenata koji mu možete udijeliti.

4. Ovo je bio najbolji seks u mome životu! Naravno, u onim trenucima kada se odličan seks doista dogodi. Ako mu već to govorite, recite mu to onda kada to stvarno i mislite.

5. Ovo je bio najjači orgazam koji sam ikad doživjela. Da skratimo priču: ova izjava učinit će ga ponosnim kao da će osobno zaigrati u omiljenom klubu Lige prvaka.

6. Radi mi sve što poželiš. Možda neće nakon ove izjave učiniti ništa revolucionarno, ali garantiramo da će biti napaljeniji no ikad prije.

7. Tako si seksi... Ovakvim izjavama slobodno hranite njegov ego kad god se sjetite. Tako si seksi dok kuhaš... Tako si seksi u odijelu... Tako si seksi...

8. Mogu li ti ga popušiti? Iliti pitanje koje će ga raspametiti. Jer jednostavno se ne odbija blow job koji ti draga ponudi! Svojevoljno! Iz čista mira!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj