5 stvari koje će odbiti većinu frajera

29/06/2019

Zabavni ste, zgodni, ali vam frajeri svejedno jako rijetko prilaze? Možda je problem u ovome...

1. Odijevate se reviše izazovno. Ako se odjenete i ponašate previše seksi, muškarci vas se boje. Kad vide zgodnog komada, boje se da ga nisu dostojni te da će se osramotiti ako priđu.

2. Redovito ste okruženi prijateljima suprotnog spola. Ako ste uvijek okruženi frajerima, gotovo nikad vam neće prići netko tko vas ne poznaje. Sljedeći put pokušajte razumjeti slatkog dečka koji vas pola sata mjerka sa šanka, a dali ste mu sve signale da vam slobodno priđe. Naime, nije lako prići djevojci okruženoj muškarcima, pitati vas što biste popili, predstaviti se, pozvati vas na ples ili nešto slično. 

3. Teško odolijevate alkoholu. Ako ste previše popili u kafiću ili klubu, rijetko koji muškarac će vam prići. Dečki jednostavno ne vole pripite cure. Ne znamo boje li se vašeg povećanog samopouzdanja nakon pokoje čaše pića ili jednostavno ne vole cure pod gasom, ali jedno je sigurno, nadate li se da ćete nekoga upoznati, držite se što dalje od alkohola, ili barem ne pretjerujte s njim.

4. Ne djelujete pristupačno. Ako djelujete zauzeto, odnosno stalno telefonirate ili tipkate po laptopu, nećete privući pažnju muškaraca. Dečkima je mnogo lakše prići djevojci koja djeluje kao da se dosađuje. 

5. Nosite prsten koji izgleda poput vjenčanog. Definitivno će vam rijetko tko prići. Mislimo da vam ne moramo previše objašnjavati zašto.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo