5 najzgodnijih skijaša na Sljemenu ovog vikenda

04/01/2019

Spremate se na Sljeme ovog vikenda? Donosimo vam pet najzgodnijih skijaša s kojih nećete moći skinuti pogled na Snježnoj kraljici 2019.

Marcel Hirscher

Proskijao je sa samo dvije i pol godine, stoga ne čudi da se danas smatra jednim od najboljih skijaša na svijetu. S tri osvojene olimpijske medalje i ukupno 63 pobjede, ovaj je Austrijanac srećković i u privatnom životu. Nažalost, cure moramo vas razočarati. Ovo je ljeto tajnom svadbom na Ibizi okrunio svoju dugogodišnju vezu s Laurom Moisl, s kojom je u desetom mjesecu ove godine dobio i prvo dijete.

View this post on Instagram

Let‘s play! #89 #weareskiing #verleihtflügel #IWILL #championstrainwithtechnogym #meinebank #DoWhatYouCant

A post shared by Marcel Hirscher (@marcel__hirscher) on

Manuel Feller

Također Austrijanac, Manuel je zbog svog otkačenog, ali neodoljivog izgleda zaradio nadimak rock zvijezde skijaškog svijeta. S 26 godina osvojio je tri medalje, a kao i mnogi sportaši, tajanstven je po pitanju svog privatnog života. Iako su austrijski mediji spominjali Sarah Obwaller kao njegovu djevojku, prema Instagram profilu ovaj je slatkiš i dalje slobodan.

View this post on Instagram

Had a nice shooting with @mirja_geh_photography last week #joibinmitnradldo

A post shared by Manuel Feller - Official (@manuel.feller.official) on

 

Daniel Yule

Ovaj opasno zgodan Švicarac osvojio je zlato s reprezentacijom na prošlogodišnjim zimskim olimpijskim igrama. Na vašu sreću djevojke, na njegovom Instagramu nema traga djevojci, ali zato pokazuje dobar smisao za humor. Curke, navalite!

Filip Zubčić

Evo konačno i jedan Hrvat, koji je prošao naš estetski sud. Ovog Zagrepčanina, koji je prvi put proskijao na Sljemenu, osvojit ćete ako dijelite ljubav prema njegovom omiljenom nogometnom klubu Dinamu. Međutim da ima i nježniju stranu uvjerio nas je ovom fotkom na svom Insta profilu.

View this post on Instagram

Tired? #relax #hammock #lagotto

A post shared by Filip Zubcic (@filipzubcic10) on

Stefano Gross

Kakva bi to lista zgodnih skijaša bila da nismo uvrstili barem jednog Talijana? S 32 je godine najstariji na našoj listi, a Italiju je predstavljao četiri puta na svjetskim prvenstvima. Iako je ostao bez medalja, zbog svoje sličnosti karizmatičnom Jakeu Gyllenhaalu, neće vas ostaviti ravnodušnima.

View this post on Instagram

Good morning Exuma...

A post shared by Stefano Gross (@stefano_gross) on

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo