4 tipa frajera od kojih biste trebali pobjeći glavom bez obzira!

29/06/2019

Na prvu se možda čini divan, na drugu ćete poželjeti da ga nikada niste upoznali...

1. Mamin dečko zaljubljen u sebe. Na prvi pogled čini se da je opušten tip. Međutim, uživa u kupovini, kod frizera, kupuje razne kremice i ima 20 pari cipela za zimu te vrlo visoko mišljenje o sebi. Osim toga, često je jako vezan za majku i dijeli njezino mišljenje o svemu, a od vas zahtijeva potpunu pažnju usmjerenu isključivo prema njemu – egocentrik je s kojim ne želite imati posla.

2. Frajer pred kojim svaka žena pada ničice. Ako poznaje najbolje restorane, naručuje vrhunska pića i hranu, kupuje poklone nakon upoznavanja sa ženom, znači da je iskusan zavodnik. Iako će vam pokloniti mnogo pažnje, velika je vjerojatnost da sva njegova pažnja nije usmjerena jedino prema vama. 

3. Ovisnik o adrenalinu. Ako je opsjednut ekstremnim sportovima, skakanjem padobranom, skijanjem, ronjenjem, maratonskim trčanjem ili slično, teško ćete se složiti. To je tip koji nikad ne miruje te konstantno ispituje svoje granice. Istraživanja su pokazala da ovisnik o adrenalinu u 30-im godinama postaje još angažiraniji, a njegova partnerica to teško može pratiti. 

4. Frajer zaljubljen u svoju karijeru. U pet ujutro je obrijan i odjeven za posao te nasmiješen odlazi. Ostaje prekovremeno, a poslije posla ide s kolegama na piće. Spava samo nekoliko sati dnevno, a novac voli više od svega na svijetu. Takav tip, osim što će najvjerojatnije završiti s kolegicom s posla u krevetu, neće imati vremena za vas. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo