3 stvari koje frajeri OBOŽAVAJU!

20/02/2020

Žene vole muškarca uz kojeg se mogu dobro nasmijati, a ni frajeri nisu osobito drugačiji...

Neke žene prirodno imaju ono nešto, x faktor koji je teško definirati, ali zahvaljujući tome su puno uspješnije u privlačenju muškaraca iako su možda i manje lijepe od konkurentica. Kako im to uspijeva? Vjerojatno imaju neke od ovih karakteristika koje frajeri obožavaju!

Smisao za humor. Svatko voli osobu uz koju se može nasmijati, ali humor ne funkcionira jednako kod žena i muškaraca. Osim što se smijemo drugačijim stvarima, drugačije percipiramo humor kada je u pitanju privlačnost. Žene vole muškarca uz kojeg se mogu dobro nasmijati, muškarci imaju isti osjećaj kad su u pitanju žene, ali kada je riječ o muškom rodu, stvari funkcioniraju malo drugačije - muškarci vole smiješne žene, ali još više vole žene koje se smiju njihovim forama.

Osobnost. Žene koje se slažu sa svime što kaže muškarac privlače slabiće i muškarce koji ne prihvaćaju kritiku - kada je u pitanju seksipil i privlačnost, pravi muškarci vole one žene koje imaju osobnost i vlastito mišljenje koje se nužno ne poklapa s njihovim.

Sposobnost da uljepšaju dan. Istraživanja pokazuju da se ne zaljubljujemo u osobu, nego u način na koji se osjećamo kad smo s nekom osobom. Drugim riječima, možeš biti najbolja osoba na svijetu, ali ako je u tvom društvu dosadno, nećeš imati puno sreće kada je riječ o privlačenju muškaraca. Otpusti kočnice, zabavi se i pokaži mu koliko si zabavno društvo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj