3 razloga zašto se frajeri povlače iz igre

05/11/2018

Dok ćemo mi žene najčešće odustati od nekoga tko nam se sviđa zato što nam se zapravo i ne sviđa onoliko koliko smo mislile na prvu, frajeri su nešto kompliciranija bića i znaju se povući iz razloga koji nam nikada ne bi pali na pamet...

1. Nikada se ni oko čega niste posvađali. Naravno da i frajeri mrze prepirke, ali gore je ako ne reagirate negativno kada nešto zezne. Bojat će se da ćete eksplodirati kasnije, da ste otirač koji trpi dominaciju ili da vam jednostavno nije stalo do njega i njegovih postupaka. Bilo što od navedenog natjerat će ga da razmisli o budućnosti veze.

2. Gubitak 'slobode' i samo njegovog vremena. Mnogi muškarci misle da će se zbog veze morati nečeg odreći. Bili to prijatelji, nogomet dva puta tjedno ili bilo što drugo. I kad shvate da se zaljubljuju, uhvati ih panika i povlače se. Ako niste u stanju suzdržati se od reakcije koja će samo potvrditi njegove strahove, neće se završiti dobro.

3. Promaknuće ili novi posao. Bolja pozicija na poslu znači više sati u uredu. Umjesto da balansiraju novonastalu situaciju s vremenom koje posvećuju ljubavnom životu, muškarci imaju tendenciju staviti karijeru na prvo mjesto i vjeruju da će čvrsta veza izdržati odgodu. Pa ako se na poslu događa nešto bitno, on se može povući.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj