Vjenčanice s dozom nostalgije

29/04/2014

Zavirite u nostalgične kreacije koje je za vas pripremio eNVy room...

Odabir haljine za veliki dan nije nimalo jednostavan izbor, no sigurni smo da će vam ga ponuda modnog dvojca eNVy room znatno olakšati. Ili će vam možda upravo ona pomrsiti račune. Haljine koje odišu tradicijom, starinskim vjenčanjima i nostalgijom, svakako će privući vašu pažnju.

2

Kompletna je kampanja inspirirana Dalmacijom, starinskim običajima i tradicionalnim vjenčanjem, a kroz kampanju nas vodi mladi par koji se “lipo gleda” i čijoj se “jubavi nije moglo stat na kraj!”. Dalmatinski lokaliteti poput Sv. Filip i Jakova, Biograda na moru, Vrane i Vranskog jezera dali su idealnu kulisu ovoj priči koja priziva neka minula vremena kada su ljubavale naše prabake i pradjedovi.

3

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz bajkovite eNVy room radionice. Profinjena silueta i nenametljivi glamur osnovne su odrednice ove kolekcije. Vjenčanice koje ili prate liniju tijela ili su pak raskošno nabrane u struku izrađene su od najfinijih čipki, tila i svilenog muslina slaveći ženstvenost i senzualnost.

4

“Misao vodilja bila je predstaviti jednu suvremenu mladenku kroz povijesni okvir dalmatinske tradicije, te kroz priču u čijem su fokusu mladi ljubavnici nekog prošlog vremena. Crno-bijela fotografija akcentirala je povijesni element kampanje, dok je svojevrsna bajkovita sirovost scenografije dodatno naglasila bijele vjenčane haljine” - rekli su nam Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma.

5

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici ili na službenoj Facebook stranici.

6

Photo credit: Šime Eškinja

Mia Borčić

Novo

Komentiraj