Upoznajte novog dizajnera Rihanne, Björk i Lady Gage!

17/05/2018

Kévin Germanier je modni dizajner koji danju radi za Louis Vuitton, a noću reciklira "staru modu" i pretvara je u "novu"Šarene skulpturalne kreacije ovog mladog švicarskog dizajnera već su prepoznale Lady Gaga, Björk i Rihanna. Njegovo ime je Kévin Germanier. Po čemu je poseban? Pa, na vrlo specifičan način, ovaj mladi Švicarac s diplomom slavne modne škole Saint Martins, spaja glamur i održivu modu, dva koncepta koji su na prvi pogled - vrlo nespojivi.

KEVIN GERMANIER 1

Revija Central Saint Martins. Kevin Germanier. London Graduate Fashion Week 2017.
 
Bilo da su to čizme potpuno prekrivene šljokicama za Lady Gagu ili haljina za naslovnicu posljednjeg albuma Björk, ovaj 26-godišnji kreator svojim ekscentričnim dizajnom već je privukao fanove poput Rihanne i Katy Perry. Nadahnut heroinima videoigara u stilu japanskih manga-stripova à-la-Sailor Moon, Kévin Germanier svojim siluetama daje pop-dimenziju uz pomoć biser, kristala, svjetlucavih i pastelnih boja.

KEVIN GERMANIER 3

Revija Central Saint Martins. Kevin Germanier. London Graduate Fashion Week 2017.

Održiva moda
Proizvesti s nula otpada i brzo, to je glavni cilj mladog Švicaraca koji danju radi u studijima Louis Vuitton, a noću kreira za svoj brend Germanier. Njegova filozofija je "sve se može iskoristiti za nešto drugo": perlice, šljokice, rukavi, donje rublje, stare majice, vintage torbice, traperice, sva ta roba koju je netko negdje bacio, sada može postati dio njegovih glamuroznih kreacija koji jednako dobro izgledaju na modnoj pisti ili na slavnim osobama, kao što je Björk.

BJORK

Fotografija s posljednjeg albuma Björk, Utopia


Modna industrijo, pripremi se na Kévina Germaniera!

Foto: Instagram Kevin Germanier

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo