Udobnost u bojama

03/03/2020

U nadolazećoj sezoni obojite svoj korak ECCO ST.1 sportskim cipelama i postignite nemoguće u njihovom najnovijem ECCO ST.1 LITE izdanju. Provedite se u jednom od sportskih modela iz kolekcije koja unapređuje svoju udobnost SHOCK-THRU podstavljenom jezgrom, ekskluzivnim ST.1 povišenim potplatom i ECCO-vim visoko kvalitetnim kožama. Predstavljamo vam obuću koja vas neće razočarati - iako ste u stalnom pokretu.

Prepoznatljive boje i atributi visoke tehnologije, skupljeni u kolekcijama ECCO ST. 1 i ECCO ST. 1 LITE, zaslužni su za aktualne modele čija su glavna senzacija napredan dizajn i inspirativna estetika. Sve navedeno u E sportskoj liniji ponovno rezultira kao opušteni "look", a svaka od tenisica može se nositi cijeli dan, bez obzira na to kako i gdje ćete ga provesti. Tražeći udobnost i stil, zbirke cipela ECCO ST. 1 i ECCO ST. 1 LITE pronašle su inspiraciju u ubrzanom životnom stilu mladih žena - za koje su i dizajnirane.

Masivna linija LITE

Sportska kolekcija ECCO ST.1 LITE svojom masivnom silhuetom prati najnovije modne trendove. Povišeni potplat nastavlja se u jednom dijelu sve do gležnjeva. Napredni dizajn u ovoj kolekciji susreće se sa širokom paletom boja i sugerira trendovske nijanse kojima možete osviježiti vašu garderobu. Krenite energičnim korakom i dozvolite obući da ostavi dojam. Potražite model čiji vam dizajn, boja I stil najviše odgovara. Ova entuziastična linija će se pobrinuti za vašu unikatnost bez viška umjetne ekstravagantnosti. 

Udobnost, izdrživost & stil

… kvalitete su koje idu u korak sa sportskim cipelama ECCO ST. 1 i ECCO ST. 1 LITE. Koristeći se vlastitom tehnologijom FLUIDFORM™ i SHOCK-THRU, ECCO je ponovno našao rješenje za stimulaciju ubrzanog koraka. Nove sportske cipele dovoljno su udobne za sve koji ih ne skidaju satima. Napredna tehnologia FLUIDFORM™ nudi prirodan osječaj tijekom nošenja, dok anatomsko dovršeni dizajn dodaje iznimnu udobnost za kretanje u svim trendovskim modelima.

2

Jedno ime, bezbroj elemenata

Birajte u mnoštvu povišenih tenisica i klasičnih modela koji dolaze u laganim sezonskim bojama s naglašenim detaljima. Unutrašnjost tenisica opisane kolekcije izrađena je od visoko kvalitetnih ECCO koža ili drugih prozračnih tkanina,  dok mikrofibrima podstaljena peta omogućuje savršeno prianjanje na razgibanom terenu.

Što je ECCO?

ECCO, jedan od vodećih brendova iz svijeta obuće, odlično spaja stil i udobnost svojih proizvoda. Tajna ECCO-vog uspjeha krije se u savršenom dizajnu i pažljivo odabranom materijalu. Naime, ECCO cipele izrađene su od visoko kvalitetne kože i potpuno prilagođene obliku stopala. ECCO sudjeluje u čitavom procesu izrade svoje obuće, što je posebnost i najveća prednost modnog brenda. ECCO posjeduje i u potpunosti nadzire proizvodni lanac svojih cipela. Sudjeluje već prilikom obrade kože, izrađuje sve proizvode u svojim manufakturama te ih plasira na tržište vlastitim marketingom. Zahvaljujući cjelovitom pristupu, ECCO cipele uspješno se prodaju u 90 zemalja, u više od 2,200 trgovina i na preko 14,000 prodajnih mjesta. ECCO je obiteljsko poduzeće, osnivano 1963. godine u Danskoj, za koje danas u cijelom svijetu radi više od 21,000 zaposlenih. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj