SUPER NAGRADE: Složite svoj Diesel styling

18/10/2011

Isprobajte cijelu Diesel kolekciju, neka vas našminka profesionalni vizažist, profesionalni fotograf će vam napraviti fotke, a vi možete osvojiti tri Diesel vaučera u vrijednosti od 2000 kn i paket kozmetike Illamasqua!

d

Znate one dućane u koje uđete, a prodavačica bi vas ubila pogledom ako poželite isprobati više od dvije stvarčice, a vas hvata nervoza jer se u tako kratkom vremenu ne možete odlučiti. E, pa čini se da smo konačno pronašle Eldorado, a to znači da u Dieselovu dućanu u Tkalčićevoj 1 možete isprobavati do iznemoglosti - uza sve to možete koristiti usluge profi šminkera i super fotografa, a onda danima gledati fotke i razmišljati koji vam styling najbolje pristaje. I najbolje od svega - osvojiti vrijedne nagrade.

d

Ok, nije baš da možete do iznemoglosti jer akcija će trajati tri tjedna, svake srijede (26. listopada te 2. i 9. studenoga) od 18 do 20 sati. Diesel fotograf i djevojke koje će se natjecati za najbolji styling nakon svakog termina uploadat će fotke na Facebook, a tri najbolja stylinga s najviše lajkova dobivaju Diesel poklon-bon u iznosu od 2000 kuna i paket kozmetike Illamasqua. Proglašenje pobjednika je 11. studenoga. Čekamo vas u Cosmo korneru u Diesel dućanu Tkalčićeva 1.

Pravilnik kreativnog natječaja „Složite svoj Diesel styling“

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo