Sunčanih naočala nam kao ni cipela nikada nije dosta; ove su apsolutni favorit svih trendsetera!

25/07/2019

Atraktivne, a kvalitetne naočale ne moraju biti skupe i zato ovaj brand zaslužuje Vašu pažnju...

Svi oni koji prate modu i zbivanja na sceni znaju da se tržište itekako promijenilo u posljednjih par godina. Uz fizičke prodavaonice jednako ako ne i više postala su popularna online odredišta gdje ćete jednim klikom iz udobnosti svog doma nešto naručiti i to će se u roku od par dana pojaviti na vašem pragu. Naravno, to nije jedina prednost online shoppinga koju su u najvećoj mjeri prepoznali milenijalci – predmeti koje ćete kupiti u virtualnim trgovinama lišeni su raznoraznih nameta tako da ćete za njih u većini slučajeva platiti cijenu koja je zasigurno povoljnija i višestruko manja nego u fizičkim prodavaonicama.

Nove generacije kupaca znaju da kvalitetne i dobre stvari ne moraju koštati kao „suho zlato“ te da u većini slučajeva plaćate ime. To pogotovo vrijedi za tržište naočala koje su potreba, no često se svrstavaju u luksuz pa ste za onaj toliko željeni model vjerojatno morali peglati karticu. Srećom, vremena su se promijenila i jedan od dokaza je svjetski brend naočala Maus Maky koji je za nedavnu kampanju unajmio i neka naša poznata lica poput influencerice Karle Zelić, poznate pod imenom Superbabe Killah.

3

Osnovna ideja koja se krije iza nastanka spomenutog brenda je ta da si luksuz i vrhunsku kvalitetu možete priuštiti i po normalnim cijenama zbog kojih vaš budžet neće još mjesecima iza kupovine patiti. Put do finalnog proizvoda koji će parirati najboljim modelima na tržištu po izgledu i kvaliteti zasigurno nije bio lagan, ali rezultat su pristupačne naočale koje će trajati sezonama!

Modeli od kojih svatko može naći nešto za sebe

2

Modeli su podijeljeni u nekoliko prepoznatljivih linija od kojih je svaka inspirirana ikoničnim okvirima poput avijatičarskih, okruglih, cat-eye i slično. Uz kvalitetne i premium materijale od kojih su naočale izrađene, kao što je primjerice ručno polirani talijanski acetat, leće od pravog stakla i japanski nehrđajući čelik, osvojit će vas i brojni detalji koji ove naočale svrstavaju uz bok puno razvikanijim brendovima; perforirani detalji na okviru, ugravirano ime brenda na mostu… I ono što je najbolje, cijene se trenutno kreću oko nekih 40 eura po modelu uz 70% popusta, a kako se šalju iz Hrvatske dostava je u 1-2 radna dana. Plaćanje pouzećem. 

4

Cijelu kolekciju možete pogledati na službenim stranicama Maus Maky sunčanih naočala na LINKU.

Tagovi: Maus Maky, sunčane naočale, sunglasses 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj