Romantično i seksi proljeće Jelene Rozge

17/05/2018

Liu Jo u aktualnoj kolekciji s lakoćom spaja romantiku, eleganciju i moderne krojeve, a namijenjena je modernim i samosvjesnim ženama

Jelenu Rozgu nakon aktivnog proljeća očekuje dugo, toplo i romantično ljeto, koje će i ove sezone provesti u jedinstvenim modnim kombinacijama talijanskog brenda Liu Jo, čija je ponosna prezenterica. Jelenina neodoljiva silueta, seksepil, te zavodljivo samopouzdanje za novu je kampanju uhvaćeno fotografskim objektivom hrvatskog fotografa Ivana Pavlisha koji je u suradnji s proslavljenim vizažistom Sašom Jokovićem dodatno naglasio izvornu ljepotu splitske pjevačice.

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_7

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_6

 

Liu Jo je prepoznatljiv brend s karakterom koji pristaje modernim i samosvjesnim ženama te s lakoćom spaja romantiku, eleganciju i moderne krojeve, a nova kampanja namijenjena je upravo snažnim, ali istodobno i nježnim ženama, kakva je i Jelena.

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_5

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_4

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_3

Osim sofisticiranih kombinacija bijele i crne čipke, pastelnih boja, ili pak jednostavne, a opet seksi kombinacije romantike i trapera, nova kolekcija je također predstavljena šarmantnim modelima footweara te accessoriesa. Stoga ako želite zasjati na vrućini gradskog asfalta ili uživati u stilski besprijekornim ljetnim noćima, odaberite ženstvene Liu Jo komade te predstojeće proljetne i ljetne dane provedite modno dotjerani od glave do pete.

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_2

Liu Jo_Jelena Rozga_SS2018_1

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo