Reinkarnacija s potpisom Karla Lagerfelda

26/11/2014

Dijeli nas samo nekoliko dana od ekskluzivne premijere Chanel filma povodom predstavljanja resort kolekcije...

'Reincarnation' je ime novog video uratka kojeg za Chanel potpisuje Karl Lagerfeld, a kojim će biti popraćeno predstavljanje nove Paris-Salzburg 2014/2015 Métiers d'art kolekcije 2. prosinca u Salzburgu, a u glavnim ulogama su se našli Cara Delevingne, Pharrell Williams te Geraldine Chaplin.

2
Film koji vrhunskom kostimografijom odvodi gledatelja u neka davna vremena, odnosno u vrijeme Austro-Ugarskog carstva, pokazao se kao izvrsna prilika za poslovnu suradnju Pharrella Williamsa i Karla Lagerfelda, inače i privatno bliskih prijatelja. Pharrell je, osim što se pojavio u samom filmu, skladao i melodiju te napisao tekst pjesme 'CC The World' koja je napravljena ekskluzivno kao soundtrack za Reincarnation.

3
Ovim je filmom Karl Lagerfeld još jednom predstavio svoju viziju dijela života Coco Chanel. Coco, koju utjelovljuje Geraldine Chaplin, tijekom praznika u predgrađu Salzburga 1954. u hotelu zapaža 'lift boya', a upravo u njegovoj uniformi prepoznaje inspiraciju za ikonsku Chanel jaknu koja time i sama doživljava reinkarnaciju te postaje bezvremenski modni klasik. Premijera filma očekuje se 1. prosinca, večer prije predstavljanja nove kolekcije.Photo credit: Chanel

Mia Borčić

Novo

Komentiraj