Po ovim smo točkama modne optužnice krivi baš svi!

24/06/2019

Dobra stvar? Prije ili kasnije ovi grijesi dođu svome kraju...

❤ Obožavate trendove!

Kada su se nosile plisirane suknje, imali ste ih deset. Kada se nosio poderani jeans, izgledali ste kao da vas je napao čopor razjarenih pasa. Trenutno imate šest pari robusnih tenisica? Vi ste žrtva modnih trendova. Ili točnije, vaš novčanik!

❤ Imate modnu blizanku - najbolju prijateljicu! 

Smatrate da se ona super oblači pa pokušavate furati isti look, iako je ona visoka i vitka, a vi niži i obli. I onda se još pitate zašto rezultat nije isti. Budite svoji i inspirirajte se uzorima sličnijima vašoj građi tijela.

❤ Veliku većinu svoje garderobe biste ocijenili kao neudobnu! 

Uvijek vas nešto žulja, steže, prekratko je, preusko... To je zato što birate pogrešne krojeve i ne birate odjeću prema svojoj građi tijela, već prema trendovima. Ako se u nečemu ne osjećate super ugodno od prve sekunde kada to nešto isprobate, zaboravite na taj komad!

❤ Ako vam se neki komad svidi, obavezno ga kupite, čak ako i ne stanete u njega! 

Ako za ništa drugo, onda barem za motivaciju. Sigurni ste da od ponedjeljka krećete na dijetu i da ćete sljedećeg mjeseca u isto vrijeme nositi tu seksi usku haljinu. Godinu dana kasnije, još uvijek vam besposleno visi u ormaru.

❤ Za svaki novi dejt kupujete novi outfit! 

Nezamislivo vam je izaći s dečkom prvi put van u običnom t-shirtu i svojim omiljenim trapericama? Vjerujte nam, upravo ćete u toj kombinaciji upoznati ljubav svog života. Ne trošite lovu bezveze!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo