Neodoljivi šarm Palmers donjeg rublja

27/11/2018

Čipka, sofisticirani detalji i vrhunski dizajn zaštitni su znak prozračnog i udobnog Palmers donjeg rublja

Nova kolekcija donjeg rublja renomiranog austrijskog brenda Palmers zavodi satenom, delikatnom čipkom i transparentnim detaljima. Mekoća i prozračnost materijala glavni su protagonisti novih modela Palmers donjeg rublja, koje i ove sezone podiže standarde kvalitete i udobnosti.
Linije donjeg rublja Charming Witch, Delicate Rose i Lace Drama već na prvi pogled zavode nijansama vatrene crvene, kraljevsko plave te nježne bež boje. Novi modeli gaćica i grudnjaka izdvajaju se urbanim siluetama i delikatnim čipkanim detaljima, a dizajnirani su za prave fashionistice koje inzistiraju na visokim estetskim standardima i beskompromisnoj kvaliteti.

/>Homewear linija Elegant Lounge stvorena je za uživanje u toplini doma. Istovremeno hladni, ali nježni sivi tonovi, u kombinaciji s najfinijom vunom i sofisticiranim kašmirom, vaše će trenutke opuštanja učiniti posebnima. Odaberite šarmantne komade donjeg rublja i homewear asortimana iz najnovijih linija s Palmers potpisom i prepustite se najljepšoj modnoj igri.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo