Nećete vjerovati koliko je Meghan potrošila!

14/01/2019

Vojvotkinja je u godini dana potrošila više nego što su zajedno potrošile sljedeće četiri dame na listi!

Meghan, vojvotkinja Sussexa, u svojoj je prvoj godini u kraljevskoj obitelji uspjela potrošiti rekordan iznos na svoje modne odabire. Naime, koliko je točno Meghan potrošila nemoguće je procijeniti.  Sporan je Cartier nakit sa svadbe, koji je sam za sebe vrijedan 206 022 eura, a nepoznato je, je li ga Meghan dobila na poklon ili kupila.

Ako ga je kupila, onda se njena potrošnja procjenjuje na nevjerojatnih 479 048 eura, ako ga je pak dobila radi se o potrošenih 273 026 eura, što je i dalje više nego što su potrošile sljedeće četiri osobe na listi. U taj iznos nije uračunata Givenchy vjenčanica, koja je izrađena posebno za nju i kao takva, nema određenu cijenu. 

Usporedbe radi, za novce koje je Meghan potrošila na odjeću možete kupiti četverokatnu vilu na Korčuli, 60 metara od mora, sa šest spavaćih soba, terasom, dvorištem i bazenom. Možete si priuštiti i stan u Parizu, a s druge strane, kupite li McLaren MP4-12C ili Lamborghini Murcielago LP 640-4, ostat će vam viška novaca. Točnije, jedan od tih bijesnih autiju možete kupiti i za cijenu spomenutog Cartier nakita.

Princeza Marija iz Danske, koja je na drugom mjestu, već se doima skromnijom sa svojih potrošenih 102 914 eura, a s obzirom na broj novih outfita, vrijednost jednog njenog prosječnog odjevnog komada može se procijeniti na 980 eura.

 

Popis kraljevskih rasipnica u potpunosti izgleda ovako:

 

1. Meghan, vojvotkinja Sussex
2. Princeza Marija iz Danske
3. Sophie, grofica od Wessexa
4. Catherine, vojvotkinja od Cambridgea
5. Princeza Charlene od Monaka
6. Nizozemska kraljica Maxima
7. Princeza Beatrice
8. Princeza Marie iz Danske
9. Princeza Švedska iz Švedske
10. Španjolska kraljica Letizia
11. Princeza Mette-Marit iz Norveške
12. Princeza Eugenie
13. Princeza Sofija u Švedskoj
14. Princeza Madeleine iz Švedske

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj