Lidija Lešić zna kako izgledati fantastično za blagdane

05/12/2018

La jupe ime je brenda ženstvenih haljina elegantnog kroja čiji dizajn potpisuje Sanja Dujmović

Inspiraciju za kolekciju Sanja je pronašla u toplom blagdanskom duhu i raspoloženju, ali i u ženi koja je drugačija i ženstvena, a istodobno decentna i romantična. Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih influencerica Lidija Lešić, pred objektivnom Rajne Raguž, savršeno je utjelovila lice blagdanske kampanje branda La jupe, a Cafe Gymnasium poslužio je kao scena za kreiranje jedinstvene i odvažne modne priče.

la jupe (12)

Kolekcijom dominiraju atraktivne maksi haljine od toplog pliša te midi haljine ukrašene detaljima od tila, čipke ili cvjetnim uzorkom i koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju ženskoj figuri.

la jupe (1)

la jupe (3)

Lepršave haljine, sa snažnim prizvukom ženstvenosti, idealne su za kombiniranje i nosive u dnevnim i večernjim prilikama. Haljine posebnim čine fini, kvalitetni materijali i kvaliteta izrade s naglaskom na funkcionalnost, udobnost i nosivost. Bogata tekstura i odabir tkanina kao što su pliš i čipka daju posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela ili senzualno padaju. U šarmantnoj La jupe radionici posebno su ponosni upravo na vrhunsku kvalitetu izrade.

la jupe (5)

la jupe (6)

la jupe (7)

Haljine se ručno šivaju, a proces proizvodnje je u potpunosti personaliziran, tj. svaka haljina se šiva prema točnim mjerama klijentica.

la jupe (15)

la jupe (16)

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo