Kako to izgleda kada me odjene modna blogerica

31/07/2019

3 outfita - spoj sporta i elegancije...

Milijun puta u danu pomislim kako je život zapravo prekrasno mjesto! Sigurno sada mislite: „Kako to misli da je život mjesto?“ Jednostavno. Bili ovdje ili bili ondje. Koordinate su u ovom slučaju nevažne. Zemljopisne dužine i širine su, u ovom slučaju, samo orijentacija za one koji nas trebaju naći i s kojima se trebamo susresti. Gdje god bili, nosimo sa sobom ono što zapravo jesmo.

S nama je „mi“ na svakome mjestu na koje kročimo, na svakome mjestu koje doživimo osjetilima. I zato je važno da u svakom trenutku, u svijetu u kojem možemo biti svašta, budemo onakvi kakvi zaista jesmo. Prirodni, jedinstveni, originalni. I zato je život za mene mjesto. Mjesto u dubini mog bića, čarolija na kojoj sam svaki dan zahvalna.

2

Zahvalna sam na svim divnim ljudima koji su me dotaknuli emocijama, znanjem, iskustvom, hrabrošću, uspjehom i smijehom. Na svima koje sam upoznala na tome „mjestu“. I sve ovo spomenuto, povezano u iskustvenu sinergiju, pretočeno je u videouradak u kojemu ćete vidjeti kako to izgleda kada vam netko sa znanjem, voljom i jasnom idejom govori o nečemu, u što zaista vjeruje. Ana Bacinger, modna blogerica i vlasnica bloga Little fashion paradise, odabrala je za mene tri adidas outfita u kojima je spojila sport i eleganciju. Na Anin modni recept dodala sam još prstohvat obožavanja i deset žlica subjektivne emocije (s obzirom na to sam pripadnik vrste - obožavatelji brenda adidas originals). Sada ste vi na redu da nakon što pogledate video, (pr)ocijenite sami koliko smo bile uspješne u prenošenju energije koju adidas šalje desetljećima.

U videu, u sva tri outfita, nosim nove tenisice Supercourt koje su na tržištu opisane kao tenisice koje pobuđuju zanimanje promatrača. Kako i ne bi kada model adidas Home of Classics Supercourt predstavlja desetljeća iskustva na sportskim terenima, tako vješto i magično koristeći elemente dizajna iz arhive i spajajući ih u modernu ekspresiju klasičnog stila.

Autor: Martina Družinec

Fotografija: Instagram, Privatni album

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo