Kako je Lady Gaga pomela Met Galu na svaki mogući način!

07/05/2019

Iako je ovogodišnja Met Gala oduševila kao malo koja do sada, sve su oči bile uprte u Lady Gagu. Mi ćemo samo reći - apsolutno s razlogom!

Zlatni globus, Oskar, a sada Met Gala, ovo je definitivno Gagina godina. Gdje god da se pojavi, ukrade svu pažnju, a iznimka nije bila niti sinoćnja pojava na crvenom, odnosno ružičastom tepihu Met Gale. U impozantnoj, ogromnoj, 7 metara šlepa ogromnoj, hot pink kreaciji s potpisom Brandona Maxwella izgledala je poput žive lutke, a čemu je doprinijela predimenzionirana mašna u kosi i super duge, zlatne trepavice. 

2

Kako i priliči jednoj divi, na crvenom se tepihu nije pojavila sama, već je uz nju bila cijela svita - 5 plesača, makeup artistica Sarah Tanno, te Brandon Maxwell osobno, glavom i bradom. Oh da, pri ruci joj je bio i osobni fotograf kako bi bila sigurna da je uhvaćen svaki trenutak spektakla kojeg je pripremila. 

3

Nakon što je prošetala u već spomenutoj, predimenzioniranoj hot pink kreaciji, kada ju je podigla, provirila je crna haljina.

4

Zatim je otkrila kako crna krinolina skriva pripijenu hot pink haljinu. 

5

...da bi na kraju završila samo u gaćicama, grudnjaku, mrežastim čarapama i vrtoglavo visokim platformama. 

6

Moramo priznati da je u svakom izdanju izgledala spektakularno na svoj način, a kako je cijeli show izgledao, OBAVEZNO pogledaj u videu!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo