Jelena Veljača još jednom pokazala da je prava modna kameleonka

04/10/2019

Inspirirana kulturom visoke mode, ali dizajnirana za svakodnevicu, nova ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija kožnih čizmi s oblikovanim petama nudi mladim, urbanim ženama snažnu i svestranu estetiku.

Svojim laganim modernim glamurom, ove burne čizme koje pomiču granice mode spremne su za korištenje u svim situacijama, od početka dana do dugo u noć, te od najopuštenijih okruženja do onih najelegantnijih. Bez obzira idete li na večeru s klijentima, opuštajući nedjeljni brunch ili koktel s prijateljima, ili pak u laganu šetnju gradom, ove vam čizme omogućavaju da se stilski izrazite.

Kolekcija

Čizme u visini zgloba, poluvisoke ili pak dokoljenke, sa 35 mm, 55 mm ili 75 mm oblikovanim petama, sve su one osnažene ECCO-vom revolucionarnom SHAPE tehnologijom platforme koje dozvoljavaju da se igrate sa stilom i izgledom svaki dan, po danu i mraku.

2

Ista čizma može se jednako lako kombinirati s formalnim odjelom kao i s običnim trapericama i majicom, ili pak sa suknjom i džemperom od kašmira. S obzirom na to da ECCO SHAPE SCULPTED MOTION ostavljaju tako jaki dojam, na vama je samo da izbalansirate ostatak svojeg izgleda za taj dan.

3

Stavljajući uistinu vrhunski zaokret na globalni trend oblikovanih peta, čizme u ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekciji rađene su od luksuzne, vrijedne kože napravljene u postolarskim štavionicama. Žene će pronaći ECCO SHAPE SCULPTED MOTION koji odgovara njihovom osobnom stilu, s čizmama koje nude razne tipove kože, među kojima su materijali koji bliješte i sjaje, kao i oni koji su više burne s voštanim završetkom. Čizme su ponuđene u sezonskim bojama i u bijeloj boji.

4

Kombinacijom SHAPE tehnologije, prave umješnosti i vrhunske kože, ECCO SHAPE SCULPTED MOTION je postolarski pogled na ekstremno udobnu oblikovanu petu, dajući Vam slobodu da se stilski izrazite kako preko dana, tako i po noći.

5

Tehnologija iza komfora

Od mnogih inovativnih tehnologija korištenim u izradi ove edgy čizme jedna od njih zadnje je dostignuće anatomske mode koji osigurava da cijelo stopalo radi prirodne kretnje. ECCO FLUIDFORM™ tehnologija direktne udobnosti hvata i očuvava anatomski profil koji je napravljen da traje, dok u isto vrijeme osigurava integralnu i izdržljivu vezu bez ijednog od čestih kompromisa povezanih s konvencionalno prošivenim i/ili zalijepljenim sklopovima.

6

Svi stilovi u kolekciji također uključuju SHAPE golenicu, koja dozvoljava ženama da hodaju stabilno i samouvjereno, kao i modeliran srednji potplat oprezno formiran s naprednim mekim polimerima koji omogućavaju potporu i mekoću.

O kojoj god prilici da se radi, ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija podiže petu, stil i komfor moderne žene.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj