Gisele Bündchen: Zašto sam odustala od Viktorijinih anđelica

07/11/2018

Iako je zahvaljujući tom angažmanu dugo godina bila najplaćenija manekenka na svijetu

U svijetu modelinga nema prestižnije revije od Victori's Secreta, a kada pročitate da je netko namjerno odustao od mogućnosti da nosi najtraženiju reviju na svijetu i pri tome zaradi enormne svote novaca, čini vam se suludo.

Upravo je to napravila supermodel Gisele Bündchen, jedna od dugogodišnjih zaštitnih imena VS i najplaćenija manekenka na svijetu (čak 80 posto svih primanja plaćali su joj iz VS-a!). 

 profimedia-0019576908

 

"Prvih pet godina osjećala sam se ugodno šetajući po pisti u donjem rublju, ali kako je vrijeme prolazilo postajalo mi je sve neugodnije dok su me fotografirali samo u bikiniju ili u tangama“, otkrila je Gisele u svojoj knjizi 'Lessons bx Gisele'. "Tražila sam rep, plašt ili krila, bilo što samo da se malo pokrijem... Bila sam zahvalna kompaniji što mi je pružila veliku priliku u životu i financijsku sigurnost, ali došlo je vrijeme kada više nisam bila sigurna želim li nastaviti suradnju“, zaključila je manekenka koja se danas posvetila majčinstvu i braku s najpopularnijim igračem bejzbola u NFL-u Tomom Bradyjem. 

Prijelomni trenutak njezine karijere dogodio se 2006. godine kad je u jednu čašu stavila dva papirića sa riječima DA i NE za nastavak suradnje. Izvukla je NE i to je bio kraj njezine karijere Viktorijine anđelice.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo