Ashley Graham otkrila koji su to ključni komadi koje svaka žena s oblinama mora imati

02/06/2017

S obzirom na to koliko dobro uvijek izgleda, vjerovat ćemo joj na riječ...

Ashley Graham jedan je od najpoznatijih svjetskih plus size modela. Njezini savjeti za nošenje grudnjaka bez naramenica u slučaju raskošnog poprsja olakšali su život ženama diljem svijeta, njezino samopouzdanje inspiracija je svakoj djevojci koja nije zadovoljna određenim dijelom svog tijela, a njezine odjevne kombinacije redovno prikupljaju salve pozitivnih komentara, bilo da su u pitanju street style fotografije ili pak one s crvenih tepiha. Upravo zbog svega toga, itekako smo spremni poslušati njezine modne savjete.

U intervjuu za magazin People Now otkrila je 3 ključna komada koje bi svaka žena s oblinama trebala posjedovati, a dobra vijest je što je velika vjerojatnost da ove komade već imate. Ako slučajno nemate, sada znate što mora na vrh vaše shopping liste.

Crne skinny traperice, oversized bijela košulja, majica ili bluza i motoristička crna kožna jakna ključni su komadi uz koje ćete u gotovo svakoj situaciji izgledati najbolje što možete. Mi bismo ovome samo nadodali pencil suknju. A ako još uvijek niste sigurni u ove savjete, samo još jednom pregledajte njezine slike i pokušajte im odoljeti!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo