7 modnih predmeta kojima smo opsjednuti, ali ih možemo nositi samo dva tjedna u godini

05/09/2016

Zimska odjeća, ljetna odjeća... i onda za kraj ljeta i početak jeseni.

Stiže nam jesen, a s njom i onda dva prekrasna tjedna sa savršenom, ne prehladnom, ali ni pretoplom, temperaturom u kojoj u jednakoj mjeri uživamo u ledenoj kavi kao i vrućem čaju.

U tom kratkom vremenu, svijet mode jednostavno luduje jer napokon možemo izvaditi onih nekoliko odjevnih predmeta potpuno nove odjeće za jesen. Nažalost, s padom prvog lišća tu odjeću vraćamo natrag u ormar i mijenjamo za stare gumene čizme koje će nas štiti od nadolazećih hladnih kiša. Uf.

Ali prije toga, na vrijeme izvadite svoje omiljene krpice kako bi ih iznosili u najvećoj mjeri prije nego lišće i temperature počnu padati.

1. Čizmice s otvorenim prstima. Ljeti ih nosimo bez čarapa, što znači i znojne smrdljive noge. A zimi ih jednostavno ne možemo nositi osim ako ne želimo da nam se prsti smrznu. A ovo vrijeme između? Savršeno za naše omiljene ljetne čizmice.

A photo posted by Love, Olia™ (@oliamajd) on

A photo posted by Sole Society (@solesociety) on


2. Kožne hlačice ili suknja.
Koža je besmrtna – posebno onda kad vam je dosta ženskastih cvjetnih uzoraka. Ipak, ako je prevruće, koža je zadnje što želite imati na sebi (osim svoje, naravno). Zimi ćete se vjerojatno okrenuti nekim dužim stvarima.

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

3. Lagani šalovi. Ljeti jedva nosite i nakit, a zimi su ovi šalovi jednako djelotvorni kao i lažan kamin.

A photo posted by Rocky (@rocky_barnes) on

 

4. Kratki puloveri.Kratki gornji dijelovi jednostavno su nam neodoljivi, ali goli je trbuh posljednja stvar koju želimo zimi – baš kao i dugi rukavi ljeti.

A photo posted by MADISON BEER (@madisonbeer) on


5. Tajice umjesto hlača.Savršeni predmet za one dane kad je prehladno za gole noge, a previše toplo za konkretne hlače.

A photo posted by ShopStyle (@shopstyle) on


6. Cipele od antilopa.Pretople za ljeto i preosjetljive za zimu. Iako ih možete nositi zimi, potrebno je jako puno njege i izbjegavanje kiše (ili snijega) kako bi doživjele sljedeću godinu.

A photo posted by ShopStyle (@shopstyle) on


7. Baloneri. Obožavamo ih! Baloneri su bezvremenski i puno više kul od iritantnih kišobrana koji se okreću na vjetru. Ipak, to je posljednja stvar koju želite nositi ljeti, ali i zimi. Ipak, jesen je godišnje doba u kojemu jednostavno nemaju konkurenciju.

A photo posted by ShopStyle (@shopstyle) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj