3 razloga zašto ne prestajemo misliti o ovim kolekcijama

06/06/2018

Hrvatski dizajneri već su nas odavno uvjerili da su među najkreativnijima na svijetu, a svako malo neka nas kolekcija 'izuje iz cipela' - baš kao ove tri, o kojima danima ne prestajemo misliti, a noću se budimo i maštamo da smo njihovi modeli

eNVy room

eNVy room predstavio je novu kampanju za kolekciju proljeće i ljeto. Dizajneri su ovaj put snimili kampanju u nešto drugačijem okruženju, u staklenicima s mnoštvo biljaka koje su poslužile kao idealna kulisa romantičnim haljinama. Zanosna crvena haljina izrađena od lepršavih trakica ili raskošna i transparentna haljina od čipkastih volana, koja se nosi uz pripadajuće hlače samo su dio ove prekrasne kolekcije. U kolekciji se može pronaći široka lepeza odjevnih komada; od elegantnih kombinezona i odijela, cocktail haljina zvonolikog kroja pa sve do raskošnih i elegantnih večernjih haljina idealnih za svečane prigode, crveni tepih i duge ljetne noći.

 8

2

Charlie i Spirit by TB

Ujedinjenom vizijom Charlie i Spirit by TB odnosno Loredana i Tomislav Bahorić predstavljaju ljetnu kolekciju inspirativnog naziva Avantgarde Family. Avangardna obitelj funkcionira savršeno kroz prikaz svakog pojedinačnog lika, bez obzira na generacijsku razliku. Povezani su monokromatskim komadima, unisex i oversised odjećom te djeluju gotovo bestjelesno. Bijele priče specijalnost su vezane uz ljetne Charlie kolekcije, ali sada uz Tomislavove muške - unisex komade dolazi do pomicanja granica u prikazu kolekcija.

charlie&spiritTB_SS2018-07

charlie&spiritTB_SS2018-04

Bags by Kristina

Neodlučna u velikoj umjetničkoj dvojbi, Kristina Fazinić nikako da odabere što joj je draže – fotografiranje ili dizajniranje torbi. Na sreću svih poklonika ljepote, ne odriče se niti jedne svoje kreativne strasti i uporno spaja te dvije dimenzije. Fotografkinja i dizajnerica Kristina živi i radi u Zagrebu, no svako ljeto u rodnoj Korčuli otvara vrata prodajne galerije 'Bags by Kristina' iz koje u svijet odlaze jedinstvene, ručno izrađene torbe s motivima tisućljetne baštine grada i otoka. Svoju novu kolekciju predstavlja razglednicama iz Korčule na kojima, u prizorima kamena, mora i rascvjetalih đardina, naglašava izvor inspiracije za prekrasne torbe. Za izradu ovih unikatnih torbi Kristina koristi vrhunsku kožu, a ove sezone je u dizajniranju posegla za svim nijansama plave i ružičaste, te sunčanom žutom i strastvenom crvenom bojom!

Bags by Kristina_1.649 kn

Bags by Kristina_1.250 kn.

Bags by Kristina_novcanik_520 kn_torba_1

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo