4 vrsta donjeg rublja koje svakako trebate imati u ormaru

15/07/2015

Pravilan odabir grudnjaka važan je dio posla prije same kupovine

Grešaka je mnogo, a neke od njih su kupovina prevelikog push-upa, a imate velike grudi ili kupovina grudnjaka bez podrške za one manjih grudi što je promašaj jer se i sitnije grudi mogu opustiti. Birajte grudnjak s obzirom na veličinu grudi, po mogućnosti da bude što udobniji od pamuka.

Čipkasti grudnjak     
Ova vrsta grudnjaka pridonosi senzualnošću i lijepo podiže Vaše grudi. Dekolte će biti naglašen i primamljiv. Osjećat ćete se kao božica.

Steznik za struk
Na sreću vitak izgled možete dobiti nošenjem steznika. Kada je potrebno obući elegantnu haljinu, steznik će dobro odraditi posao jer drži struk pod kontrolom, a pruža mršav izgled. Dosta je uvlačenja trbuha. Sa steznikom ćete se osjećati bezbrižno, a tijelo će biti utegnuto i zavodljivo.

Sportski grudnjak
Ovaj grudnjak dobar je za rekreaciju, odlaske u prirodu, nošenje po kući. Njegova elastičnost i čvrsta potpora dati će Vam sigurnost da sve stoji na svome mjestu. Idealan je za nošenje prilikom vježbanja ili intenzivnijih treninga.

Grudnjak sa pola košarice
S njme dobivate tri u jedan. Nosi se na različite načine, ovisno o prilici na koju idete i o preferiranom stilu. Dobar je zbog toga što će Vam se činiti da u ormaru posjedujete tri različita grudnjaka, sve to zahvaljujući samo jednom.   

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj