Više se ništa ne može sakriti

09/10/2011

Frajeri više neće moći zavesti curu s kojom izlaze pričajući joj o teškim trenucima koje su proživjeli u prošloj vezi. A curama se isto piše. Izmišljena priča o nesretnoj ljubavi u kojoj su izvukle deblji kraj više ne prolazi. Na stranici ExRated objavljuju se pikantni detalji o ljudima s kojima ste bili na spoju pa će oni koji se tek spremaju izaći s tim osobama znati na čemu su

d

Zasad se to događa u Americi, ali pitanje je dana kada će isto razotkrivanje stići i kod nas. Princip je jednostavan. Netko tko je izlazio s nekom osobom upisuje na stranicu svoje mišljenje o njoj te je ocjenjuje. Oni koji se žele informirati o osobi s kojom će tek izaći, tu će pronaći prave informacije.

Osnivač stranice ExRated Tom Padazana nada se da će ovim principom ocjenjivanja omogućiti ljudima kvalitetnije druženje jer će u startu moći provjeriti potencijalnog partnera.

Istina je da profili koje ljudi pišu sami o sebi na stranicama koje pronalaze partnere i društvo za izlazak pršte pozitivnim karakteristikama. Istina je i da smo svjesni kada ih čitamo da u njima nije sve istina. A na ExRatedu nalaze se brutalne istine jedna do druge. Žene koje upozoravaju na frajera koji iskoristi pa ostavi, a poneku ostavi i trudnu. Uglavnom, rijetke su pohvale, a sve je prepuno prljavog rublja propalih odnosa. Padazana pak tvrdi da im to nije bio cilj. Žele otvoren dijalog o razlozima prekida i argumentiran prikaz nečijih osobina.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo