SMS poruke s kojima ćete ga odmah istjerati iz svog života

27/03/2017

Jeste li za jedan čaroban trik? Pošaljite mu jednu od ovih SMS poruka i gledajte kako u trenutku nestaje bez traga!

Koliko ste puta u napadu nesigurnosti frajeru s kojim ste tek počeli vezu poslali neku banalnu poruku i zažalili čim ste pritisnuli "send". Ali više nije bilo povratka. Zato vas upozoravamo koji to SMS-ovi dečkima najviše idu na živce.

SMS: "Samo da provjerim jesi li dobio moju prethodnu poruku ;-)" (koju ste poslali pola sata nakon što vam nije odgovorio na prvu poruku)
ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što djelujete kao očajna jadnica koji sjedi uz telefon i čeka njegov poziv. A nitko ne želi biti s očajnom jadnicom koja sjedi uz telefon i čeka nečiji poziv.

SMS: "Seen ;-)"
ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što stvarate pritisak oko nečeg što bi trebalo biti opušteno dopisivanje. Da, pročitao je vašu poruku na Viberu i mislio vam je odgovoriti, ali ga je onda nazvao prijatelj. Sada je izgubio volju da vam odgovori.

SMS: "Fvalš mi, vljela bi da si ty; - (((7777" ..... "Lyyyyyyda sam za tovvoooom .... i malo pripita hihihihi".
ZAŠTO IM JE ODBOJAN:  Zato što ga je u tri ujutro probudio niz vaših nerazgovjetnih poruka i pita se jeste li svaku subotu tako pijani.

SMS: "Znam da nisi kod kuće!! Zašto mi lažeš?".
ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što ste tek na primjer dva tjedna zajedno! Gori ste control freak od njegove mame. Da, mislio je ostati kod kuće, ali ga ga je prijatelj zamolio da mu pravi društvo dok vreba neku djevojku u noćnom klubu. Ispričao bi vam to ujutro, da ste mu dali šansu.

SMS: "Očito te ne zanima ali dobro sam :-P"
ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što mrzi kad mu netko nabija grižnju savjesti zbog gluposti. Išli ste kod zubara, a ne na operaciju srca.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj