O, NE! Facebook uveo opciju koja vam se baš i neće svidjeti

20/07/2017

Više neće biti tako jednostavno špijunirati novu simpatiju. Ili možda bivšeg... Zbog krivog klika mišem mogle biste se itekako crvenjeti

Moramo biti iskreni - svi volimo Facebook! Sjećate li se onih vremena kada smo imali mobitele na tipke i nitko nije mogao ni zamisliti da će na mobitelu imati internet, a gdje tek tamo neke društvene mreže? Zato, hvala Fejsbuče! Hvala što si nam uljepšao i olakšao život. Ali ovu novu opciju nikada ti nećemo oprostiti!

Evo o čemu je riječ. Upoznate zgodnog frajera i prvo što napravite kada dođete kući - pronađete ga na Facebooku! Ne samo da pogledate sve fotke, nego mu 'prekopate' profil od vrha do dna. Svi to radimo, zar ne?

No, čini se da to više nećete moći osim ako doista imate hrabrosti. Mali 'say hello' emotikon, koji se pojavljuje u razgovoru, sada se pojavljuje i na profilima. Dok skrolate nečiji profil možete slučajno pritisnuti taj emotikon i pogodite što - uhvaćene ste! Tim klikom poslale ste poruku vlasniku profila. 

Nitko ne želi da mu se dogodi takva blamaža, stoga ne čudi da je Facebook primio već veliki broj žalbi svojih korisnika na ovu novinu. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj