Nećete vjerovati, ali prevara može biti jako pozitivna za vas!

02/07/2018

Veliko istraživanje u 96 zemalja donijelo je mnoge iznenađujuće zaključke i otkrilo kako doista prevara utječe na ostavljene žene. Ovo želite pročitati

Stručnjaci sa Sveučilišta u Binghamtonu i Londonu proveli su veliku naketu među gotovo 6 tisuća ispitanika u 96 zemalja svijeta i ustanovili kako posljedice prevare mogu biti - pozitivne! A posebno se to odnosi na prevarene i ostavljene žene.

'Naime, nakon početnog perioda tuge i osjećaja izdaje, žena iz ovakvog iskustva izlazi s većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućava da kod budućih partnera odmah prepozna negativne vrijednosti. Dugoročno gledano, prevarena žena pobjeđuje', otkrio je voditelj istraživanja Craig Morris.  

Nakon prevare većina žena postaje sigurnija u sebe, znaju što žele i traže, brže prekidaju odnos koji ih ne zadovoljava, odmah prepoznaju potencijalnog preljubnika, te postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih!

Stoga, ako ste jedna od onih koje su bile prevarene vjerujemo da ste pronašle novu životnu snagu i 'mudrost', a ako vam se ne daj Bože takvo što dogodi u budućnosti - ne očajavajte nego iz toga izvucite najbolje koristi za sebe!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj