Ove su djevojke doživjele najveće blamove na dejtu!

13/12/2018

Neki frajeri stvarno imaju 'đon obraz'

“Na našem prvom i zadnjem dejtu flertovao je s dvije konobarice i mojom frendicom. Nakon što sam se pokupila napisao mi je 20 poruka. I danas mi tu i tamo dođe koja.”
Sanja B., 23

“Sjedim na piću s novim frajerom kojeg sam nedavno upoznala. I sve je super i sve je za pet, osim što našem stolu prilazi neko poznato lice. Taj 20 godina stariji frajer izgleda kao da mu može biti tata. A što je najgore i je! To je valjda ta situacija kada si u najboljim godinama – možeš furati i s tatom, ali i sa sinom.”
Antonija D., 32

“Zabrijala sam s tipom i ujutro kad sam se probudila, vidjela sam da on već traži sljedeću na Tinderu. A još se nisam ni istuširala.”
Manuela P., 26

“Prije 15 godina ljubila sam se s frajerom na plaži i furali smo dva tjedna. I onda ga nakon puuuno vremena sretnem i on mi se ponovno upucava. Bez trunka sjećanja na naše romantično ljeto. Jednostavno me se ne može sjetiti.”
Sara M., 25

“Tijekom predigre tako me dobro lizao da mu se ukočila čeljust pa smo morali na hitnu.”
mia G., 23

“Prva noć s njim koja se pretvorila u jutro. On i ja ležimo goli na krevetu, on iza mene, gledamo se u ogledalu, a odjednom nas u ogledalu gleda teta koja mu čisti stan. Koji blam! No dobro, mogla je biti i njegova mama.”
Martina L., 23

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo