5 osobina nove fatalne žene kojoj nijedan muškarac ne može odoljeti

21/02/2017

Opseg grudi nije ni jedna od njih.

Muškarci su, za portal AskMen.com, pokušali dati odgovor i opisati s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase. Možemo samo konstatirati da smo oduševljeni progresivnim stavovima današnjih muškaraca. Oni ne samo da nisu pali na prostačke fore i počeli pisati o guzama i dekolteima, već su se složili da su, primjerice, feminizam i ravnopravnost totalno seksi!

Ovako otprilike izgleda profil idealne djevojke o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu.


Samopouzdana

Ona je feministkinja - dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe i zahtijeva jednaka prava s muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Vjeruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena djevojčica.

Seksi

Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

Partnerica

Brižna je, uvijek je tu za svog partnera, mogu razgovarati o svemu, imaju zajedničke interese. Obožava izlaziti s dečkom i njegovim društvom, ali I sama sa svojim prijateljicama. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Direktna

To je žena koja zna što želi i ne boji se to jasno pokazati. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnericu i divnu vezu.

Neovisna

Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organiziran život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vrijeme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako griješe, jer su one gotovo idealne.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo