4 situacije koje će vas još više povezati

16/08/2018

Želite li da se vaš odnos razvija u pravo smjeru, onda ove 'sitnice' svakako usvojite

1. Podijelite priču koja vas je oblikovala
Znamo kako je, prvih šest mjeseci furaju se maske i pokazujemo se u najboljem svijetlu. No, dolazi trenutak kada morate skinuti maske i pokazati tko ste doista, koje ste prepreke morali svladati prije nego što ste postali ovo što ste danas.

2. Pitajte ga kako je proveo dan
Umjesto onog, 'Ej, buraz, što ima?' i svih 'dubokih' pitanja na koje očekujete odgovor 'Sve pet', 'Ništa' ili 'Živi užas', zašto ne biste pokazali malo više znatiželje i pažnje te se doista udubili u njegove priče iz svakodnevice, u njegove drame i dramolete.

3. Slavite male pobjede
Da, život ponekad može biti pravi užas i sve što žarko želite rijetko pada s neba, no to nipošto ne znači da biste mogli proslaviti i male pobjede te ih pretvoriti u mini privatni spektakl. Pizza i mini šampanjac? Zašto ne? Slavite kao grofovi i život će vas nagraditi.

4. Skuhajte zajedno večeru
Umjesto da gledate kulinarske showove i prosipate žuč, zašto se ne biste zajedno prihvatili kuhače i stvorili vlastiti kulinarski tim. To ne znači da ćete odmah srušiti Jamieja Olivera s trona nego ćete tako puno saznati jedno o drugome.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj