Upomoć, oduzmite mi mobitel!

11/10/2018

Kad je slanje SMS-ova u pitanju, nitko nije ekspresniji, maštovitiji i duhovitiji od vas, pogotovo kad treba šarmirati novog frajera. Čast talentu, ali nemojte pretjerivati, upozorava Arlene Krieger, savjetnica za parove

NAKON PRVIH NEKOLIKO IZLAZAKA
Doživjeli ste uživo scenarij savršenog dejta: prvo vas je odveo u restoran, onda u onaj slatki kafić o kojem ste mu pričali, zatim ste šetali...i na kraju još sat vremena pričali pred vratima. Sad ležite u krevetu i razmišljate kakav mu SMS poslati. Nikakav, savjetuje psihologinja Diana Kirschner. "Muškarci vole lov, nemojte im uskratiti to zadovoljstvo".

KAD STE PRIPITI
Eh, da barem postoji dežurna "SMS policija" koja bi vas zaustavila kad počnete slati poruke u pijanom stanju, poštedjeli bi vas raznih neugodnosti. SMS "Želim te pothitno", poslan u tri ujutro, odaslat će mu pogrešnu poruku da vas može imati kad god mu se prohtije.

fdff

KAD POKUŠAVATE BITI DUHOVITI
SMS šale su vrlo "trusno" područje. Neke se rečenice mogu totalno krivo shvatiti, pa da ispadne da ste ga uvrijedili, a vi ste mu zapravo samo željeli dati kompliment. Duhovitost ostavite za live susrete.

KAD STE LJUTI
Da, grozan je osjećaj piljiti u mobitel iščekujući poruke ali utuvite si u glavu da ćete samo pogoršati stvar puknete li i pošaljete SMS tipa "ako si se predomislio, mogao si reći". Ispast ćete očajni i nesigurni. Radije se strpite i pričekajte da se javi ili pošaljite SMS kad se smirite.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo