Tri tipa frajera koje treba izbjegavati

13/11/2017

Nitko nije šarmantan kao što su oni. I nitko vam neće slomiti srce kao oni!

1. Izgubljeni umjetnik. Nitko vas nije bario na romantičniji način od njega. Nitko se ne izražava ljepše od njega. Ni s jednim drugim muškarcem niste mogli satima razgovarati o umjetnosti. Mjesec dana ste bili u sedmom nebu a onda počeli primjećivati sve ono što ne štima u vašem odnosu. Kao prvo, shvatili ste  da ga još nikad niste vidjeli - nenapušenog. Pitate se bi li vas uopće prepoznao "na suho". Drugo, malo vam je dosadilo da vi uvijek morate plaćati za sve jer je on "između poslova". Treće, shvaćate da uvijek vi inicirate viđanje. Prepustite li to njemu, vrlo će se vjerojatno desiti - da se više nikad ne vidite.

2. Party animal. Upoznali ste se u klubu. Jednako je izdržljiv na plesnom podiju i u krevetu - do jutra. Fantastičan je ljubavnik,a  jedini je problem što ste se u to uvjerili vi i i - još pola grada. Ni u ludilu ne vodite ljubav s njim bez kondoma!

3. Mamin sin. Fin, pristojan, spreman za ozbiljnu vezu. Jedini je problem što vas je u vezi troje: vi, on i njegova mama. Bolesno je vezan za nju i čini vam se da je ona sveprisutna- bilo da se odlučuje o tome što ćete za nedjeljni ručak ili za ostatak života.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo