Tajni znakovi koji otkrivaju da je lud za tobom

12/09/2017

Samo čitaj između redova!

Kada se upustiš u vezu s nekim i na korak si do toga da izgovoriš one dvije riječi, uvijek si malo zabrinuta oko toga osjeća li i on to isto i hoće li ti uzvratiti istim riječima, zar ne? Čak i ako ti još uvijek nije izjavio ljubav, lako možeš otkriti što osjeća prema tebi – uz našu malu pomoć!

Ovih 5 znakova otkrit će ti da te on sigurno voli:

1. Osmijeh sve govori

Znaš onaj osmijeh bez posebnog povoda? Kada samo sjedite i gledate film, a on ne skida osmijeh s lica? To je dokaz da uživa u vremenu koje provodi s tobom.

2. Zaštitnički je nastrojen prema tebi i tvojim osjećajima

Ako je uvijek na tvojoj strani, brani te pred svima i nikada nije povrijedio tvoje osjećaje, to znači samo jedno - potpuno si ga osvojili, on je jednostavno opčinjen tobom!

3. Uvijek priskače u pomoć

Iako ne tražiš pomoć, zaljubljen će se muškarac uvijek truditi olakšati tvoj život. Čak i ako se radi o sitnicama, on će ti na takav način pokazati da se uvijek možeš osloniti na njega.

4. Sitnicama ti uljepša svaki dan

Iako mrzi taj film, pogledat će ga s tobom ili će ti donijeti omiljenu hranu kada bude išao s posla. To nisu velike geste, ali pokazuju da u svakom trenutku misli na tebe i da mu je tvoja sreća itekako bitna.

5. Uvijek je spreman za iskren i otvoren razgovor

Ako uvijek osjeti kada si neraspoložena i želi znati što te muči i na koji ti način može pomoći riješiti problem, možeš biti sigurna da te voli.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo