SVI NJEZINI DEČKI: Detaljna vremenska linija ljubavnog života Taylor Swift

24/06/2016

Ako se ikad bude organiziralo natjecanje u dejtanju, nadamo se da se nećemo morati natjecati s ovom apsolutnom pobjednicom.

Kad bi se dijelile nagrade za dejtanje, Tay Tay ne bi imala konkurencije. Da, njezina glazbena karijera nije jedino područje na kojemu apsolutno briljira i, iako je od svoje povijesti veza i sama napravila parodiju napisavši pjesmu Blank Space, ne možemo ne priznati kako je ovaj popis ipak vrijedan jednog velikog aplauza. 

Uz to, ako kažemo da nismo poprilično ljubomorni, lagali bismo.

Pa, dok se na vlastite veze osvrćemo sa zgražanjem u stilu „što je meni tad bilo“, sigurno je reći da Taylor ima poprilično dobar ukus za frajere – kako u spotovima, tako i u stvarnom životu.


2008. Joe Jonas

joe jonas

Joe Jonas jednostavno je savršeni prvi dečko zvijezde u usponu. Joe je Taylor bio ono što je Justin bio Britney. Vjerujemo da je prelazak iz svijeta smrtnika u svijet slavnih stresan i zastrašujuć i treba vam netko tko će vas u potpunosti razumjeti, netko tko će vas štititi od podivljalih fanova i gladnih paparazzija. Da nije bilo Joea, pjesme „Last Kiss“ i „Better Than Revenge“ možda se nikad ne bi ni rodile, a kad smo saznali da je slavni pjevač vezu prekinuo preko telefona, znali smo da je Tay Tay i dalje jedna od nas.


2009. Taylor Lautner

taylor lautner

Njihova je veza bila kratka i slatka, ali dok smo mi slinili za najzgodnijim vukodlakom svih vremena, Taylor je hodao s Taylor. Poslušno i uz nogu. ;)


2010. John Mayer

john mayer

Ah John – njezina prva ozbiljna veza. U svijetu celebritija, biti cura Johna Mayera znači pokazati svijetu da možeš biti velika cura. Ta je veza otrovna za dušu, intenzivna, stresna i u centru pažnje... toliko da se nakon nje osjećate pomalo prljavo. Ipak, svaka mlada zvijezda mora doživjeti trenutak u kojem će pokazati da je puno više od nevine seoske cure. Te je godine tad devetnaestogodišnja Tay Tay osvojila četiri Grammyja, kao i nagradu za album godine za album „Fearless“.


2010. Jake Gyllenhaal

jake gylelenhaal

Kad su Jake i Tay 2010. Zajedno viđeni u Brooklynu, vijest se raspršila kao pravo malo preslatko iznenađenje. Zašto? Zato što su zajedno bili neodoljivi, jednostavno jedan od onih parova čiji prekid slama tuđa srca u većoj mjeri nego njihova. Zahvaljujući Jakeu, Taylor se još malo približila starijoj publici, a nakon njihovog prekida uslijedio je hit „We Are Never Getting Back Together“.


2012. Conor Kennedy

kennedy

Da, Conor i Taylor mogli bi se nazvati kratkom ljetnom avanturom, ali ni to ne umanjuje činjenicu da je bar nakratko bila djelom najveće i najpopularnije američke dinastije svih vremena. Morate priznati da je to poprilično kul.


2012. Harry Styles

harry styles

Ah, Haylor. Bez obzira na to jeste li pripadali skupini koja ih je obožavala ili pak onoj koja ih nije podnosila, Taylor i Harry bili su jedan od najpopularnijih celebrity parova svih vremena!


2015. Calvin Harris

calvin harris

Album 1989 objektivno je Taylorin najbolji album do sada. Znate tko je još jako kul? Ultra popularni DJ i producent Calvin Harris. Calvin i Taylor bili su naši #relationshipgoals i ne, još ih uvijek nismo preboljeli. *Šmrc*


2016. Tom Hiddleston

tom hiddlestone

Mi možda nismo preboljeli vezu Talvin, ali Taylor definitivno je, jer je Toma odvela na koncert Selene Gomez! Da, ovi dvoje misle ozbiljno. Iskreno, nemamo ništa protiv. Tomu je teško odoljeti, baš kao i njegovom misterioznom, tamnom i pomalo opasnom stilu koji nam je nevjerojatno seksi. Kombinacija Gyllenhaala s prstohvatom Harrisa? Možda najbolja kombinacija dosad! Go Taylor!

Ipak, ova nam je veza najdraža i najslađa i nadamo se da nikad neće biti prekinuta. <3

selena gomez

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo